1 מחממים בסיר קטן את החלב, שמן הקנולה והתבלינים על אש גבוהה ומביאים לרתיחה. 2. מוסיפים את הקמח ומערבבים היטב בעזרת כף עץ עד לקבלת רביכה אחידה והיווצרות קרום סמיך בתחתית הסיר. 3. מכבים את האש וממשיכים לבחוש את הרביכה. 4. מוסיפים את הביצים בזו אחר זו, תוך כדי בחישה, עד להתמזגות מלאה בתוך הרביכה. (ניתן לבצע את שלב זה במיקסר חשמלי עם כף ערבוב). 5. ממלאים שק זילוף עם פיה משוננת רחבה ברביכה החמה ומניחים בצד. 6. מחממים שמן קנולה בסיר לטיגון ומניחים מספריים בכוס מים. 7. כשהשמן חם, מזלפים צינור באורך 8-10 ס"מ לתוך השמן וחותכים אותו בעזרת מספריים רטובות. 8. מטגנים כדקה וחצי מכול צד (הצ'ורוס אמור להתהפך בעצמו לאחר כדקה וחצי) ומניחים על נייר סופג. 9. מעבירים לקערה עם תערובת סוכר וקינמון, מגלגלים בסוכר ומגישים.
להכנת השוקולטה
1 מרתיחים בסיר קטן את החלב, הסוכר, הקורנפלור, הקינמון, המוסקט והצ'ילי. 2. לאחר רתיחה, מוציאים את הצ'ילי ומוסיפים את השוקולד. 3. מכבים את האש וממתינים כדקה. 4. מערבבים את השוקולטה עד לקבלת מרקם סמיך ואחיד. מגישים בכוס אספרסו לצד סופגניית צ'ורוס.