1 שוטפים היטב את עלי המנגולד ומפרידים את העלים הירוקים מהגבעולים (החלק הלבן). קוצצים את הגבעולים. 2. בסיר בינוני מאדים את הבצל הקצוץ והחלק הלבן של המנגולד במשך כשלוש דקות. 3. מוסיפים פנימה את החלק הירוק של המנגולד ומטגנים שתי דקות נוספות. מעבירים לקערה ומקררים מעט. 4. מוסיפים לקערה את גבינת הפטה המפוררת, גבינת הקשקבל, אגוז המוסקט, מלח ופלפל. 5. הכנת הבצק: מחממים את תנור האפייה לחום של 190 מעלות. 6. לוקחים שתי יריעות בצק וחוצים אותן לאורך. מורחים כל מחצית יריעה בשמן זית ומפזרים מעל כל אחת מעט פירורי לחם. 7. על משטח העבודה, מניחים את כל ארבעת חצאי יריעות הבצק האחד על השני. 8. מעל יריעות הבצק, לכל אורכן, מניחים תלוליות מהתערובת שבקערה. מגלגלים את הבצק לגליל דק, ומהגליל עושים שבלול. חוזרים על הפעולה עם כל יריעות הבצק. את השבלולים מניחים בצפיפות בתבנית האפייה. 9. מניחים בקערה את החלב, הביצים ואגוז המוסקט יוצקים את תערובת החלב והביצים מעל השבלולים. מעל הכול מפזרים פירורי לחם ומזלפים שמן זית. אופים בתנור החם במשך חצי שעה.