פוקצ'ת קיצורי הדרך של איל שניכחלק מאילוצי הקורונה איל שני ניסה להכין פוקצ'ה ב-45 דקות כולל הכל - והצליח! מה הסוד? מוותרים על המלח בבצק, שמעכב את התפיחה, משתמשים במים חמימים ומחממים את קערת ההתפחה. וואללה, למדנו משהו
איל שני
| ישראל מבשלת יחד
| פורסם 24/09/20 14:27
צילום: איל שני, מאסטר שף
|
המצרכים :
תוספות:
אופן ההכנה:1 מנפים את הקמח לקערת ערבוב (אפשר במסננת רגילה). מוסיפים את הסוכר והשמרים ומערבבים. 2 יוצקים פנימה באחת את המים ולשים ביד או במיקסר כ-3 דקות. 3 מחממים קערה להתפחה (שופכים עליה קצת מים חמים ומנגבים). 4 מפזרים קצת קמח בקערה ומעבירים פנימה את הבצק. מכניסים את הקערה לשקית ניילון ואוטמים. מניחים במקום חמים ל-35 דקות. 5 מחממים תנור לחום הגבוה ביותר, חום עליון ותחתון. 6 משמנים היטב את תבנית התנור. 7 מקמחים את הבצק שבקערה, מוציאים ופותחים אותו בידיים עד שהוא מגיע לגודל של התבנית. מניחים את יריעת הבצק בתבנית המשומנת. 8 מסדרים את התוספות, ממליחים ומזלפים שמן זית. 9 מכניסים לתנור הלוהט ל-6-7 דקות. מוציאים ומזלפים שוב שמן זית.
|
| https://eshkolot.co.il/ | http://casttime.com/ | http://www.bynetsoft.co.il/ | http://www.acum.org.il/ |