1 מנפים את הקמח לקערת ערבוב (אפשר במסננת רגילה). מוסיפים את הסוכר והשמרים ומערבבים.
2 יוצקים פנימה באחת את המים ולשים ביד או במיקסר כ-3 דקות.
3 מחממים קערה להתפחה (שופכים עליה קצת מים חמים ומנגבים).
4 מפזרים קצת קמח בקערה ומעבירים פנימה את הבצק. מכניסים את הקערה לשקית ניילון ואוטמים. מניחים במקום חמים ל-35 דקות.
5 מחממים תנור לחום הגבוה ביותר, חום עליון ותחתון.
6 משמנים היטב את תבנית התנור.
7 מקמחים את הבצק שבקערה, מוציאים ופותחים אותו בידיים עד שהוא מגיע לגודל של התבנית. מניחים את יריעת הבצק בתבנית המשומנת.
8 מסדרים את התוספות, ממליחים ומזלפים שמן זית.
9 מכניסים לתנור הלוהט ל-6-7 דקות. מוציאים ומזלפים שוב שמן זית.