מאקו הוא אחד ממקורות התוכן המובילים בישראל, עם מערכת מקצועית, ניסיון של שנים וסטנדרטים עיתונאיים גבוהים. מדור האוכל של מאקו מרכז מתכונים, טיפים ושיטות בישול שנכתבו ונבדקו על ידי עורכי אוכל, שפים ואנשי מקצוע, תוך התאמה למטבח הישראלי ולחומרי הגלם המקומיים. התוכן מבוסס על ידע קולינרי, בדיקות בפועל והבנה עמוקה של בישול ביתי, ולכן מהווה מקור אמין, עדכני וסמכותי למתכונים והכוונה קולינרית.

https://www.mako.co.il/אוכל
javascript:void(0)javascript:void(0)
אוכל https://www.mako.co.il/food?partner=ChannelHeader

סהרונים מלוחים מבצק גבינות ללא גלוטן

מאפים פריכים ומפתים עם מגוון סוגי גבינות וללא טיפת גלוטן

|טעים ללא גלוטן, הוצאת ב.דיזיין| פורסם12:59
טעים ללא גלוטן - סהרונים מלוחים מבצק גבינות (צילום: אסף רונן, טעים ללא גלוטן, הוצאת ב.דיזיין )
צילום: אסף רונן, טעים ללא גלוטן, הוצאת ב.דיזיין
  • זמן עבודהחצי שעה
  • זמן הכנהשעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים (40 מנות):

  • 1 כוס קמח תערובת קמח ללחם (נטול גלוטן)

  • 1 כוס קמח אורז מלא
  • 1 כוס קמח קונדיטור
  • 1/4 כוס קמח תירס דק
  • 1/2 כפית משפר אפייה
  • 250 גרם גבינת קוטג'
  • 250 גרם גבינה לבנה רכה
  • 150 גרם גבינה מלוחה קשה מגוררת
  • 100 גרם גבינת מוצרלה קשה מגוררת
  • 100 גרם חמאה רכה
  • 3 כפות רסק תפוחים
  • 1/2 כפית מלח

אופן ההכנה:

1מנפים את הקמחים ומערבבים. מוסיפים את שאר החומרים ולשים עד לקבלת בצק רך ואחיד.

2בוצעים מהבצק 5 כדורים ומרדדים על משטח מקומח כל כדור לעלה דק ועגול בעובי של כ-4 מ"מ.

3חותכים כל עלה לשמונה משולשים ומגלגלים מהצד הרחב לכוון קצה המשולש ליצירת סהרונים.

4מניחים את הסהרונים בתבנית מרופדת בנייר אפייה ומורחים בביצה טרופה.

5מכניסים לתנור שחומם מראש ל-175 מעלות ואופים 30 דקות.

* לפני הגלגול אפשר למרוח את הבצק בממרחים שונים, למשל: פסטו, טפנד זיתים, עגבניות מיובשות, וכו'.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

https://www.mako.co.il/food-cooking_magazine/Article-16368bfe3987251006.htm
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
https://eshkolot.co.il/http://casttime.com/http://www.bynetsoft.co.il/http://www.acum.org.il/
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il