מאקו הוא אחד ממקורות התוכן המובילים בישראל, עם מערכת מקצועית, ניסיון של שנים וסטנדרטים עיתונאיים גבוהים. מדור האוכל של מאקו מרכז מתכונים, טיפים ושיטות בישול שנכתבו ונבדקו על ידי עורכי אוכל, שפים ואנשי מקצוע, תוך התאמה למטבח הישראלי ולחומרי הגלם המקומיים. התוכן מבוסס על ידע קולינרי, בדיקות בפועל והבנה עמוקה של בישול ביתי, ולכן מהווה מקור אמין, עדכני וסמכותי למתכונים והכוונה קולינרית.

https://www.mako.co.il/אוכל
javascript:void(0)javascript:void(0)
אוכל https://www.mako.co.il/food?partner=ChannelHeader

סלט ירוק עם ברוסקטת עזים

מנה ראשונה מעלפת, עם סלט ירוק ברוטב ממכר, וברוסקטות פריכות מבגט טרי עם גבינת עזים חמה ודבש - וכל זה ב-10 דקות עבודה

|mako אוכל| פורסם18:56
סלט ירוק עם ברוסקטת עזים (צילום: יפית בשבקין, mako אוכל)
צילום: יפית בשבקין, mako אוכל
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים :

  • חצי בגט טרי
  • חבילת (גליל) גבינת עזים מסוג פרומעז או דומה
  • דבש
  • פלפל שחור

לסלט:

  • קופסת עלים ירוקים מעורבים
  • כפית גרגירי פלפל צבעוניים

לרוטב:

  • 1/8 כוס חרדל
  • 1/8 כוס חומץ
  • 1/8 כוס שמן
  • 3 שיני שום כתושות
  • כף דבש

אופן ההכנה:

1מחממים תנור ל-180 מעלות.

2פורסים את הבגט לפרוסות אלכסוניות עבות. מניחים על כל פרוסה עיגול גבינה ומטפטפים על כל עיגול מעט דבש. מפזרים מעל מעט פלפל שחור גרוס ומכניסים לתנור לעשר דקות.3. מערבבים את מרכיבי הרוטב.

4בקערת ערבוב מפזרים את עלי הסלט ויוצקים רוטב מעל, מערבבים.

5מניחים את העלים על צלחת הגשה, מפזרים גרגירי פלפל צבעוניים.

6כשהגבינה משחימה והבגט פריך מוציאים מהתנור, מניחים על עלי הסלט ומגישים.

הכנתם? ספרו לנו איך יצא!

https://www.mako.co.il/food-cooking_magazine/Article-16368bfe3987251006.htm
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
https://eshkolot.co.il/http://casttime.com/http://www.bynetsoft.co.il/http://www.acum.org.il/
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il