אופן הכנת הבצק:
1 מפעילים מיקסר עם וו הלישה, מערבבים קמח עם השמרים והסוכר, מוסיפים את המים (אל תוסיפו הכל, אולי לא נצטרך את כל הכמות), לשים כדקה, מוסיפים מלח, חמאה ושמן זית וממשיכים ללוש במיקסר עוד 5 דק' לפחות עד שהבצק נפרד מהדפנות ונעים למגע.
2 מכסים ומתפיחים כשעה.
ההכנה:
1 מטגנים את הבצל בשמן זית, מוסיפים את הפטריות ומקפיצים עד לאידוי מלא.
2 במחבת נפרד מטגנים את חזה האווז הקצוץ. מוסיפים את התרד לאידוי עד לאיבוד כל הנוזלים.
3 מכינים רוטב עגבניות מהעגבניות, שום, בצל, ובזיליקום עד לצמצום הנוזלים.
4 יש לקמח את משטח העבודה. קורצים בבצק עיגול, מורחים רוטב עגבניות, מפזרים את כל רכיבי המלית, סוגרים בבצק, מורחים ביצה ומכניסים לתנור (180 מעלות) עד להשחמה.
>> והנה המתכונים שלכם לכל הימים בשבוע