• בממחה או במעבד מזון מערבלים את הקמח, המלח והסודה לשתיה. • מוסיפים את החמאה וממשיכים לערבל עד שמתקבלים פרורים בגודל אחיד. • מוסיפים את הרוויון ומעבדים לבצק. • מרדדים את הבצק על משטח מקומח לעלה בעובי של כ-1 ס"מ. • קורצים עיגולים בקוטר של 5 ס"מ, מסדרים בתבנית אפיה משומנת. • אופים 15 דקות בתנור שחומם מראש לטמפ' של 200 מעלות. • מגישים עם חמאה, ריבת תות וקצפת. • הערה: הסקונס אינם משחימים אלא נשארים חיוורים. אם רוצים גימור שחום - מורחים בחלמון ביצה לפני האפייה.