1 מחממים את התנור מראש ל- 200 מעלות
2. מנפים את הקמח, מוסיפים את השמרים והמלח. מתחילים לערבב עם מים כדי שהבצק יצא רך וידבק ליידים. לשים עד שהבצק מתערבב טוב.
3. עוטפים בניליון נצמד ונותנים לו לנוח.
4. בינתיים, קוצצים את הבצל הירוק קטן, קוצצים את הפלפל החריף ואת השומן חותכים לקוביות קטנות. מערבבים את הכל יחד בקערה.
5. מוספים שמן זית ופפריקה אדומה
6. לשים את הבצק כשהידים משומנות (שמן זית)
7. מחלקים את הבצק לארבעה חלקים שווים. פותחים עם היידים חתיכה ומשטחים אותה לרבוע בגודל תבנית אפייה. מניחים על תבנית משומנת מראש ושופכים מעל חצי מהמלית.
8. מניחים מעל חתיכת בצק נוספת וסוגרים את הדפנות כדי שלא יפתח.
9. מכניסים לתנור ל 35-40 דקות.