1 מנפים את הקמח לקערה ומערבבים היטב לתוכו את המלח. מוסיפים את השמרים ומערבבים שוב היטב. מוסיפים את הביצה, היוגורט והחלב. לשים כ-5 דקות עד לקבלת בצק רך ודביק מעט. כיוון שהבצק המתקבל דביק, רצוי ללוש אותו במיקסר. 2. מעבירים לקערה ומתפיחים כשעה, שעה וחצי. 3. לקראת סופה של ההתפחה מכינים את חלקו השני של הבצק: מערבלים במיקסר עם וו גיטרה את כל החומרים עד שכמעט ומתקבל בצק אחיד. מוסיפים לקערה את הבצק הראשוני שלנו שתפח, ולשים את שני בצקים יחד (הפעם עם וו לישה) במשך כמה דקות, עד לקבלת בצק אחיד רך וגמיש. במידה והבצק דביק מידי מוסיפים מעט קמח. 4. מערבבים היטב את כל חומרי הרוטב. 5. מרדדים את הבצק לעלה דק, ובעזרת כוס או רינג קורצים עיגולים בקוטר של כ- 7 ס"מ. מניחים בתבנית אפייה מרופדת בנייר אפייה. 6. על גבי כל עיגול מניחים כפית מהרוטב ומפזרים גבינה צהובה מגורדת. 7. מברישים את הקצוות של כל עיגול בחלבון ביצה המשמש כ"דבק", וסוגרים בעיגול בצק נוסף. מהדקים היטב על מנת שהמלית לא תברח במהלך האפייה. 8. מתחילים בעיטור, לעיניים: יוצרים גומחה קטנה בעזרת קיסם ומניחים בתוכה פלפל אנגלי, או קצח. לאוזניים: קורצים עיגולים בקוטר קטן יותר מעיגולי הפנים וחותכים לרבעים. "מדביקים" כל רבע בעזרת חלבון ביצה. לאף: קורצים עיגולים קטנים יותר מעיגולי האוזניים ו"מדביקים" במרכז הפנים באמצעות חלבון ביצה. מניחים 2 עלי רוזמרין 9. מתפיחים את החזרזירים כ-20 דקות ובינתיים מחממים את התנור ל - 180 מעלות. 10. לפניי האפייה מברישים בעדינות את החזרזירים בחלמון ביצה טרוף עם 1 כף חלב. 11. אופים כ - 15- 20 דקות עד להזהבה. מוציאים מהתנור, מצננים. אם השתמשתם בפלפל אנגלי, זיכרו להוציא אותו לפניי ההגשה