1מערבבים בקערה את השקדים הטחונים, המלח, הסודה לשתייה והצימוקים.
2בקערה נוספת מערבבים את החומרים הרטובים - הביצים, הסוכר והחומץ.
3מעבירים את החומרים הרטובים לקערת היבשים, ומערבבים קלות רק עד איחוד החומרים לבצק. מניחים את הבצק על תבנית התנור המרופדת בנייר אפייה ומשטחים אותו לעיגול גדול, בקוטר של כ-20 ס"מ. חורצים בעזרת סכין משוננת צורה על פלוס על גבי הבצק (בעומק של כס"מ וחצי) ומפזרים מעליו כל הבצק את הקימל.
4אופים בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות 20 דקות. בתום 20 הדקות מכבים את התנור ומשאירים את הלחם בתנור הכבוי עוד 10 דקות.
5מניחים ללחם להתקרר כחצי שעה לפני שפורסים אותו.