1 מערבבים בקערה את השקדים הטחונים, המלח, הסודה לשתייה והצימוקים.
2 בקערה נוספת מערבבים את החומרים הרטובים - הביצים, הסוכר והחומץ.
3 מעבירים את החומרים הרטובים לקערת היבשים, ומערבבים קלות רק עד איחוד החומרים לבצק. מניחים את הבצק על תבנית התנור המרופדת בנייר אפייה ומשטחים אותו לעיגול גדול, בקוטר של כ-20 ס"מ. חורצים בעזרת סכין משוננת צורה על פלוס על גבי הבצק (בעומק של כס"מ וחצי) ומפזרים מעליו כל הבצק את הקימל.
4 אופים בתנור שחומם מראש לחום של 180 מעלות 20 דקות. בתום 20 הדקות מכבים את התנור ומשאירים את הלחם בתנור הכבוי עוד 10 דקות.
5 מניחים ללחם להתקרר כחצי שעה לפני שפורסים אותו.