המצרכים :לבצק (ל-8-10 פיצות):
ללמעלה:
אופן ההכנה:1 לשים את מרכיבי הבצק במיקסר עם וו לישה כ-5 דקות. 2 מחלקים את הבצק לעיגולים של כ-80 גרם כל אחד, ומרדדים דק. בואו לעקוב אחרי פאני באינסטגרם 3 מחממים מחבת על אש בינונית כ-5 דקות. 4 מניחים את עיגול הבצק על המחבת ומניחים לו להיקלות 2 דקות. הופכים ומורחים רוטב פיצה. מפזרים גבינה צהובה וזיתים או כל תוספת שרוצים. מכסים את המחבת ומשאירים על אש גבוהה עוד דקה. 5 מנמיכים את הלהבה ומשאירים עוד 2-3 דקות (בפיצה הראשונה ייתכן שיהיה צריך יותר זמן. אחר כך, כשהמחבת חמה, זה רץ). מוציאים ומגישים. חוזרים על הפעולות עם כל חלקי הבצק.
בתיאבון! |