1 מחממים תנור לחום של 200 מעלות.
2 מערבבים יחד את הקמח, אבקת האפייה, הסוכר והמלח. מוסיפים את מיכל השמנת המתוקה ומערבבים בעזרת כף. במידה והתערובת יבשה מוסיפים את יתרת השמנת המתוקה. בכל פעם כף אחת בלבד, עד שהקמח נספג כולו והבצק רך. לשים את הבצק לישה קצרה מאוד בעזרת הידיים (כ-4-5 קיפולים בלבד).
3 מעבירים את הבצק למשטח מקומח קלות. בעזרת הידיים משטחים את הבצק לעובי של כ–1.5 ס"מ. הבצק לא יראה אחיד, אבל זה בסדר גמור. קורצים צורות עגולות בעזרת חותכן עגול בקוטר של 4-5 ס"מ. נסו ליצור עיגולים רבים ככל שניתן. מניחים את עיגולי הבצק במרווחים בתבנית אפייה מרופדת בנייר אפייה. את הבצק שנותר מאחדים קלות ובמהירות, משטחים שוב לעובי של 1.5 ס"מ וקורצים עיגולים נוספים.
4 אופים כ-12-14 דקות, עד שהסקונס תופחים מאוד ומזהיבים קלות. מוציאים מהתנור, מצננים מעט ואוכלים בעודם טריים מאוד.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!