ממוססים את השמרים היטב בתוך השמנת עד שאין גושים. מוסיפים את הסוכר ומערבבים. בקערה אחרת מערבבים את הקמח, החמאה וכף שמן זית. מאחדים את שתי התערובות ולשים עד שמתקבל בצק. יוצרים גומה במרכז הבצק ושופכים לתוכה את החלמונים. לשים היטב עד לקבלת בצק אוורירי וגמיש. חוצים את הבצק, עוטפים כל חצי בניילון נצמד ומניחים במקרר לשעה לפחות. בינתיים מגררים גס את המוצרלה, פותחים קופסה של עגבניות מרוסקות ומוסיפים לה ארבע כפות שמן זית, שן שום כתושה ואורגנו מיובש. מחממים את התנור ל-150 מעלות. מוציאים את הבצק מהמקרר, מקמחים את משטח העבודה ומרדדים את הבצק עד שהוא מגיע לרוחב התבנית הרצויה. מושחים את התבנית בשמן זית ומעט חמאה, מניחים בתוכה את הבצק ומורחים עליו את רוטב העגבניות. מפזרים את המוצרלה, את פרוסות גבינת העזים ואת התוספות. אופים במשך 35-45 דקות.