בואיקוס בצל וגבינותאת הבואיקוס הרגילים אנחנו משדרגים הפעם עם בצל מטוגן (אל חשש, אנחנו לא מצפים מכם לטגן כלום, פרטים בפנים), ותקשיבו - זה חתיכת שדרוג טעים. מושלם לימים שבהם פשוט לא מתחשק לבשל
צילום: שרון ברקוביץ, BERKO MADE
|
המצרכים :ל-25 בואיקס קטנים:
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-190 מעלות. 2 מערבבים בקערה גדולה את כל המצרכים מלבד המוצרלה - בהתחלה בעזרת כף ואחר כך בעזרת הידיים. הבצק שמתקבל אמור להיות מעט דביק ואמורים להישאר בו גושים של חמאה (הם יימסו בתנור). 3 מערבבים מעט שמן ומעט מים בקערה קטנה ומרטיבים את הידיים. קורצים כדור מהבצק (בגודל כדור פינג פונג בערך) ומשטחים אותו על כף היד. ממלאים במעט מוצרלה וסוגרים את הבצק לכדור מסביבה. מגלגלים לצורת כדור ומניחים בתבנית מרופדת נייר אפייה. חוזרים על הפעולות עם כל הבצק. 4 אופים 15 דקות, עד שהבואיקוס זהובים. מומלץ לאכול חם. ** את אבקת הבצל אפשר להחמיר באבקת שום, בצל מטוגן, זעתר, אורגנו יבש, זיתים קצוצים, עגבניות מיובשות ועוד. לעוד סרטונים של מתכונים קלים שאשכרה אפשר להכין בבית חפשו את BERKO MADE בפייסבוק או באינסטגרם בתיאבון! |