Rating:
4.5
28206 reviews.
89% אהבו, מה דעתך?
לא אוהב
אוהב
תודה שהצבעת!
זמן עבודה חצי שעה
זמן הכנה עד שעתיים
רמת קושי כל אחד יכול
כשרות
כשר חלבי
המצרכים (4 מנות):
לבצק:
500 גרם קמח
2 כפיות שמרים יבשים
כפית סוכר
כפית מלח
3-4 כפות של שמן זית
כוס ושליש של מים פושרים
לרוטב העגבניות:
מעט שמן זית
3 עגבניות, קלופות וקצוצות
5 שיני שום, כתושות
צרור בזיליקום טרי
חצי כפית סוכר
1 כפית מלח
2 כפות רסק עגבניות
1 כפית אורגנו יבש
להרכבה:
300 גרם גבינה קשה מגוררת מכל סוג שאוהבים לפיזור על הפיצה
תוספות שאוהבים (פטריות, זיתים, גבינה מלוחה וכו')
אופן ההכנה:
1 מכינים את בצק הפיצה: מערבבים בקערה את הקמח, השמרים היבשים והסוכר. יוצרים גומה בקערה, שופכים לתוכה כוס מים, את השמן והמלח, ומתחילים ללוש. מוסיפים תוך כדי לישה את שליש כוס המים הנוספת עד שנוצר בצק גמיש. יוצרים מהבצק כדור ומקמחים אותו קלות. מחזירים לקערה, מכסים את הקערה בניילון נצמד ומתפיחים כחצי שעה.
מתכונים לראש השנה
2 לאחר התפחת בצק הפיצה הביתית פורסים על משטח העבודה נייר אפייה מקומח קלות. לשים את הבצק בשנית ומרדדים אותו לצורה עגולה על נייר האפייה המקומח (הכמות מספיקה לפיצה אחת ענקית או שתיים בינוניות). מעבירים לתבנית ובעזרת לחיצות קלות יוצרים מעין מסגרת מסביב לפיצה.
3 אופן הכנת הרוטב: מניחים במחבת עם שמן זית את העגבניות עם השום. מבשלים כמה דקות ומוסיפים את הבזיליקום ואת שאר התבלינים והרסק. מסירים מהאש.
4 מברישים בשמן זית את שולי הבצק, מורחים על בסיס הבצק את הרוטב, מפזרים גבינה ותוספות שאוהבים, ואופים את הפיצה בתנור שחומם מראש ל-200 מעלות עד להשחמה (מתחילים לבדוק אחרי 15 דקות).
ולקינוח, הנה מתכון לפנקייק בסיסי .
המתכון התפרסם בבלוג " תיק אוכל " של אינס שילת ואפיק גבאי
טיפים והמלצות למתכון לפיצה ביתית בקלי קלות
בצק הפיצה
הקמח המתאים לפיצה ביתית הוא קמח חיטה רגיל או קמח ללחם או קמח ייעודי לפיצה, ובכל מקרה לא קמח תופח.
אם כמות הבצק המתקבלת במתכון לפיצה גדולה מדי, ניתן להקפיא חלק מהבצק לשימוש במועד אחר.
אפשר להקפיא את בצק הפיצה בצורת כדור ולהפשירו במקרר טרם השימוש.
אפשר להוסיף לתערובת הבצק משפר אפייה - תערובת שמקצרת את זמן התפיחה ושומרת על טריות המאפה - אבל ממש לא חובה.
מעדיפים שמרים טריים על פני יבשים? הכפילו את הכמות פי 3
רוטב הפיצה הביתית
על מנת לקבל טעם עשיר באמת מומלץ להשתמש ברוטב לפיצה בעלי בזיליקום טריים ולא בעלים מיובשים.
מתכון הפיצה הביתית האיטלקית הזה הולך נהדר עם כל תוספת שעולה על רוחכם, בהתאם לטעם האישי שלכם.
אפיית הפיצה בתנור
את הפיצה הזו אופים ב-200 מעלות, אבל במקרים רבים מקובל לאפות פיצה בחום הגבוה ביותר של התנור (250-300 מעלות). במקרה כזה זמן האפייה יתקצר כמובן.
לא משנה באיזה חום אופים את הפיצה - יש להניח לתנור להתחמם היטב לפני שמכניסים אותה פנימה, ולבדוק את מצבה כבר אחרי כמה דקות.
פתח הכל סגור הכל
605 שאלה
היי אפשר להשאיר את הבצק מחוץ למקרר כל הלילה ואז להשתמש בוא בבוקר?
אמה 30/12/24 | 16:30
ממש לא
הבצק יעבור תפיחת יתר, יתחמצן ולא יהיה ראוי למאכל.
אפשר להשאיר אותו במקרר לתפיחה איתית..
אמונה 13/01/25 | 17:50
אפשר להשאיר במקרר ללילה
איילת 21/02/25 | 13:27
604 מדהים!!!
זה בערך פעם שלושים שאני מכינה פיצה מהמתכון הזה וכל פעם יוצא מושלם!!!
קליל להכנה בטירוף קצר ומאז הפסקתי להזמין פיצה חחחח…
סופי 08/12/24 | 15:13
603 לגבי ההתפחה
יקרה משהו אם זה יתפח בסביבות השעתיים-שלוש? לא במקרר
עדן 18/10/24 | 14:48
זמן התפחה מוארך- בסדר גמור.
אל דאגה, אני לרוב מעדיפה לתת לבצק עוד זמן לתפוח, מינימום שעתיים. יצא נהדר עד כה עם ההתפחה הארוכה יותר (ג"נ לא הושאר כך בשיא הקיץ..) טיפ נוסף- לאחר ההתפחה ניתן לאחסן את הבצק המותפח במקרר גם לעוד כיומיים שלושה והבצק מקבל טעם "חי" יותר, כמעט כמו בסיס מחמצת. חשוב להוציא מהמקרר לפחות שעה לפני שמתכוונים לגעת שוב בבצק.
דניובל 13/12/24 | 20:20
602 מתכון מעולהההה יצא מושלם
מיכל 07/10/24 | 16:37
601 אמאלה ואבאלה איזה פיצהההה הכי טובה אברר רוצו להכיןןן ווא...
אין על מי שהעלה אותו וואוואווו
היוש 14/09/24 | 22:12
600 מתכון מעולה, הכנתי כבר כמה פעמים
תמר 11/09/24 | 17:11
599 תודה
יצא מעולה תודה 05/09/24 | 11:59
598 הפיצה
וואי באמת כמו באיטליה מלא בטעם טוב ואין צורך בלהוסיף רטבים כמו בבפיצה קרויה
שלום 25/08/24 | 00:36
597 מןשלם
מתכון מעולההה ממש
הכנתי אותו כמה וכמה פעמים
לא לוותר על הרוטב שהוא הסוד לשלמות
נחמה 05/08/24 | 14:20
596 הכנסה לתנור אחרי הוצאה ממקרר
היי, האם אפשר להכניס לתנור ישר אחרי הוצאה ממקרר ואם לא כמה זמן לחכות לפני הכנסה לתנור? תודה
זיו 02/08/24 | 21:17
595 ראר
היה מושלם פיצה תאימה בתרוף
שפרה 22/07/24 | 15:10
594 הכנתי רק את הרוטב יצא מעולה!!
בצק היה לי מוכן ממתכון אחר
בהחלט מאמצת
פעם ראשונה שניסיתי 10/07/24 | 19:23
593 מתכון מושלם בצק מושלם מדויק
עדי 04/07/24 | 14:27
592 היוש לכולם
הנה כמה טיפים להצלחה: מים פושרים/ חמימים חשוב!
לפתוח את השמרים לפני יחד עם המים והסוכר לערבב
להוסיף קמח . קמח ומים-לא עבד לי כל-כך בכמויות בהתחלה. טיפ חשוב תמיד להכנת בצק עדיף קצת יותר מדי מים מאשר יותר מדי קמח. כי קמח קל להוסיף לבצק לעומת מים
הבצק היה לי גם דביק בהתחלה אחרי לישה טובה ותפיחה הוא בסדר .
דשה פיש 28/06/24 | 20:50
591 אחותי לא אוהבת גבינה צהובה ותחליפים
איך אני עושה לה פיצה ללא גבינה צהובה טופו גבינה טבעונית וכדומה?
קןל 30/05/24 | 18:31
590 מקפיאים לפני או אחרי התפחה?
ג 14/05/24 | 14:16
589 16:53
איזה פיצה אוורירית ואיזה נעליים הכנתי אחד לאחד כמו במתכון הבצק יצא דביק בטירוף ברמה שאי אפשר לגעת בוא שמתי קמח שמן מה לא וזה רק החמיר הפיצה שטוחה כמו נייר טואלט והבצק לא נאפה בחוץ נשרף בפנים עדיין חיי
פיצה אוורירית? 29/04/24 | 16:53
לא כל אחד יכול
באפיה זה או שיש לך את זה או שאין
אחד שיודע 13/05/24 | 10:03
לא הקפדת על הפרטים
לי יצא אחלה בצק שבעולם.
יוחנן 19/06/24 | 02:53
588 מצויין, תודה
מיה 23/02/24 | 17:14
587 מכינה עם קמח ללא גלוטן של שר יוצא מעולה
תודה על מתכון נפלא ומדויק!
אילת 21/02/24 | 18:21
586 טעיםםםם
הדס 17/02/24 | 16:18
585 התפחת הבצק
כמה זמן לפחות יש להשאיר את הבצק להתפחה? תודה
רונית 10/02/24 | 15:24
תשובה
אני עשיתי חצי שעה
יולי 17/04/24 | 16:56
584 Pizza
הבצק של הפיצה ממש טובה וזה מצרכים שיש לכולנו בבית אז ממש ממש תודה רק יש לי משהו אחד להגיד ממש קשה לעבוד עם הבצק קצת קשה אבל חוץ מזה הכל טוב
Sterna 08/02/24 | 00:10
מעולה
לי יצא מעולה
רחל 25/06/24 | 15:16
583 בצק מעולה
הכנתי את הבצק בהתאם להוראות, כוס מדידה אוניברסלית.
בצק מעולה ותוצאות טעימות, חזרתי לפרגן
Lili 31/12/23 | 10:32
582 המרה לעגבניות מרוסקות
אפשר פחית מוטי עגבניות מרוסקות 400 גר במקום עגבניות? הכמות תספיק?
שרה כפרה 10/12/23 | 08:12
כן
מערכת mako אוכל 10/12/23 | 09:43
581 מתכון מעולה!! יצאה פיצה נדירה! הכנתי גם רוזלך מאותו בצק,...
הכפלתי כמויות והכנתי קילו בצק
קרן 08/11/23 | 09:41
580 טעים אש
בדרך כלל אני לא אוהבת פיצות אבל זאת פשוט משגעת🍕 ממש מקצועי וטעים
מאודו הבת 12/10/23 | 10:53
579 מדהים!!
הפיצה מטורפת, ואני באמת מבינה בפיצה
מאיה 12/10/23 | 10:34
578 הילדים חיסלו
בצק טעים כמות המים מדויקת
555 03/10/23 | 21:35
577 מתכונים
אני מאוד אוהבת את המתכונים של מאקו
בתי עזר 01/10/23 | 22:56
576 פיצה
זה יצא טעיייייים
תודה
ריבקה 24/07/23 | 11:12
575 אליפות
הכנתי ויצא פשוט טעיםםם .תודה על המתכון בצק כייפי קריספי מבחוץ ורך מבפנים כמו שאני אוהבת
במקום מים שמתי חלב ומסביב בחלק "הקשה" מרחתי שמן זית ומעל שומשום חבל שאי אפשר לצרף תמונה
מרים 20/07/23 | 16:36
574 לכמה אנשים זה מספיק
בהשוואה לפיצה קנויה, כמה זה בערך יוצא?
אור 02/06/23 | 09:59
3 פיצות בינוניות 4 מבוגרים רעבים
פיציונר 22/08/23 | 17:05
573 שמרים, כפית שטוחה או גדושה?
פפרוני 01/06/23 | 14:54
רגילה :)
מערכת אוכל טוב 01/06/23 | 15:10
מה זה רגילה?
שטוחה או גדושה?
למה אתם לא מתייחסים ברצינות לשאלות הקוראים???
הילה 04/07/23 | 02:50
מחזק
מחזק 04/07/23 | 10:09
כפית מדידה
רגילה זה רגילה. מה לא מובן?
יוני 25/09/23 | 19:25
572 פיצה טעימה רצח
יצאה פיצה טעימה ומפתיעה תודה על המתכון
עמי אבגי 13/04/23 | 15:16
571 מתכון נוראי. כמויות לא מדויקות בעליל
מתכון נוראי עם כמויות הזויות זה כתוב בתגובות אבל לא חשבתי לקרוא כי היו לו 22,000+ דירוגים 4.5
לא ממליצה
אביבה 29/03/23 | 22:24
570 בצק
הכנת בצק כמו בנאפולי יש להכין 12 שעות לפני האפיה .....התפחה ארוכה
במקרר מאפיה איטלקית יחי נפוליון
פוצי 30/01/23 | 06:39
569 פיצה פיצוצים
מתכון מעולה להכנת הרכב פיתה מושלם ממגדל העמק
רחימוס בליילוס 05/01/23 | 10:37
568 אחלה פיצה
בצק מעולה
הכנתי את הרוטב ללא פחית עגבניות, עדיין יצא נהדר
אני 27/12/22 | 10:28
567 פיצה
אנחנו מקוות שיצא לנו פיצה טובה כי המתכון מושלם
אופיר עומר ושרון קניאל הזמרת 25/10/22 | 16:39
566 פיצה איטלקית
מתכון מעולה
עופרה 05/10/22 | 23:41
565 מתכון מוצלח
שרון 10/09/22 | 19:04
564 מעולה
מתכון מעולה. מכינה כבר שנים.
טל 02/09/22 | 19:28
563 פיצה מקפיצה
הפיצה הכי טעימה שהכנתי, לא מאכזבת אף פעם.
יוצאת טעימה הרבה יותר בהתפחה של לפחות לילה במקרר.
אור 04/08/22 | 11:10
562 אם מכינים כמות של פיצה אחת , צריך להקטין גם את חומרי הרו...
שרי 31/07/22 | 17:58
561 בצק מוצלח
הכנתי את הבצק. יוצא נפלא.
תודה😀
אדווה 27/07/22 | 14:28
560 את הרוטב אני עושה אחרת
המתכון של הבצק מעולה -תודה 24/07/22 | 19:36
559 עעיע
עשיתי את זה מליון פעם יוצא נדיררר
עעע 24/07/22 | 14:35
558 כמויות לא מדויקות בעליל כל פעם מחדש!
כל פעם מחדש שאני מכינה את הבצק הזה, הכמויות רחוקות מלהיות מדויקות ואני מוצאת את עצמי ממציאה מתכון או שהבצק שנזרק לפח!
כוס ושליש של מים זה פשוט יותר מדיי נוזלי, אי אפשר לעבוד עם זה! ואז צריך להוסיף עוד קמח וזה פשוט לא נגמר.
מי כתב את המידות כאן?
ולא לדבר על כשמנסים לעשות חצי מהכמויות.
שמישהו בבקשה ישתף אם הכין את הבצק כאן לפי המידות ואיך יצא, או שיגיד מה המידות הנכונות
עדן 17/07/22 | 21:46
תשובה
היי כל בצק סופג אחרת.
לי התאים הכמויות.
עלמה 05/08/22 | 20:17
כמות מים
עם המים צריך להיזהר. תתחילי בכוס אחת (לא לשפוך את כולה) לשפוך חצי ולהתחיל ללוש עד שהמים נספגים ואז את יכולה לראות אם נדרש עם מים או שכוס אחת מספיקה.
לי בכל אופן הסתדר עם כוס אחת בלבד
סיגל 10/10/22 | 14:53
צודקת גם לי זה קרה
מיה 10/08/22 | 14:18
גם לי זה קרה
אבל אחרי שהוספתי קמח הפיצה ניצלה מאבדון. למרות זאת הורגש חוסר איזון בטעם ולכן פעם הבאה אזהר עם המים.
שיר 22/12/22 | 22:01
כמות קמח
יכול להיות שלא מילאת את כוסות הקמח כמו שצריך ושהיה חורי אוויר בקמח? מסקרן אותי לדעת אם באמת המתכון לא בסדר או שזאת הטעוץ..
יעל 14/01/23 | 21:40
תגובה
הכנתי לפי הכמויות ויצא פיצוץ. את לא יודעת לבשל כנראה.
מזמשנה 04/12/23 | 07:31
למה?
למה זה טוב?
למה להעליב אותה? 06/01/24 | 15:41
נכון מאוד
צודקת מאוד הכמויות מוגזמות בעיקר במים ואני עוד הורדתי מכמות המים זה כל פעם מחדש הורס לי את הבצק הוא נהיה דביק ואחר כך הוא לא נאפה טוב והבצק נשאר חיי באמת תיזהרו עם כמות המים
תשובה 29/04/24 | 17:02
הכמויות מוגזמות
הכמויות מוגזמות בעיקר כמות המים
תיזהרו מאוד תתחילו בחצי כוס ואז אולי תוסיפו עוד קצת אם צריך
צודקת מאוד 29/04/24 | 17:10
557 טעים רצח וממש מומלץ
Pi33a 04/06/22 | 15:18
556 שאלה
לאיזה עובי לרדד בצק 04/06/22 | 14:34
555 פיצה מעולה
איך כדאי להניח את הפיצה בתנור , בחלק העליון של התנור ? בחלק האמצעי ? או בחלק התחתון ?
מני 02/05/22 | 18:55
רק ליד החלון
או באוטו ותשים חולצה כחולה זה עוסר
עייל 11/10/22 | 23:57
554 פיצה מעולה
פיצה מצויינת. הבצק מעולה, קל לעבודה ויוצא טעים מאוד
מאיה 23/04/22 | 20:33
553 הקפאה שטוחה
האם ניצן להקפיא לא הכדור, אל משוטח עם רסק, גבינה וכל התוספות?הכוונה היא רק להוציא מהמקרר ולהכניס לתנור
אורי 17/04/22 | 21:13
שאלה מעולה!
לא ניסינו, אבל ניסיוננו מלמד שעדיף לאפות את הבצק המושטח חצי אפייה, ורק אז להקפיא. אפשרות נוספת: לאפות חצי אפייה, למרוח רוטב, לפזר גבינה ותוספות ואז להקפיא.
מערכת אוכל טוב 18/04/22 | 14:57
הסבר על הקפאה
אני מקפיאה אותה אחרי חצי אפייה (לא שמה את הגבינה)
ואז מוציאה מהמקפיא מכניסה לתנור, אחרי קצת אפיה שמה גבינה
ספיר 27/05/22 | 09:38
552 כמות השמרים
היי, ראשית תודה על המתכון.
לגבי השמרים, 2 כפיות או 2 כפות?
ברשימת המצרכים כתוב כפיות ולאחר מכן בגוף המתכון כתוב כפות.
אם אפשר לציין גרמים זה יהיה מעולה.
תודה רבה מראש
שאלה😊 07/04/22 | 12:19
צודקת!
תודה על התיקון, מדובר בשתי כפיות
מערכת אוכל טוב 07/04/22 | 13:54
7 גרם
מערכת אוכל טוב 07/04/22 | 13:55
2 הכפיות
7 גרם זה 2 כפיות?
שאלה 24/04/22 | 12:11
כן
מערכת אוכל טוב 24/04/22 | 12:18
551 מה זה כוס ושליש מים? כמה מיליליטר זה בכלל?
מה זה כפית? איפה המידות?
מקס 29/03/22 | 19:32
כוס היא 240 מ"ל
כוס ושליש היא 320 מ"ל (שהם גם 320 גרם).
מערכת אוכל טוב 07/04/22 | 12:28
550 שימוש במחצית מהכמות
האם ייצא טוב גם עם מחצית מהמרכיבים כדי לקבל מגש אחד?
מיכל 20/03/22 | 19:28
בהחלט
מערכת אוכל טוב 07/04/22 | 12:28
549 שלי
להוסיף מלח לבצק
להפחית רסק
מניסיון 24/01/22 | 18:39
548 האם ניתן להתפיח ללילה במקרר?
אורטל 19/01/22 | 21:52
כן
מערכת אוכל טוב 20/01/22 | 09:58
547 פזרו בתחתית לפני הרידוד מעט קמח תירס. מושלם
ענבל 04/01/22 | 19:40
546 מתכון
מתכון מעולה! תודה רבה!!
דוד 26/12/21 | 00:26
545 מעולה ...יצא פצצה
יהודה 22/12/21 | 11:15
544 מתכון מעולה
פיצה טעימה
נויה 16/12/21 | 14:54
543 מתכון פצצה
מתכון מעולה לבצק של חצי שעה הוא פשוט אליפות
ג\'ני 01/12/21 | 12:32
542 פיצה
הפיצה יצאה מעולה
ימימה 13/11/21 | 22:23
541 כמה זמן
איך יודעים שזה מוכן?
שאלה 07/11/21 | 00:17
540 פיצה אליפות!
פיצה ממש טעימה
שימו לב לתוצאות טובות יותר, שףצריך להתפיח שוב לפני האפייה
מיכל 16/10/21 | 21:06
539 כמה זמן
כמה זמן לאפות ב 25 מעלות
גם אני 02/10/21 | 22:20
538 המלצה... היכנסו עכשיו!
הוספתי פיפי במקום מים חמים ובמקום מלח
יצה פיקס!
ממליץ בחום {פחות או יותר בחום של פיפי\שתינה}
האופה האיטלקי המושלם 01/10/21 | 15:18
537 פיצה
פיצה מושלמת. מכינה אותה לא פעם ראשונה. מאוד מומלצת
גלית 11/08/21 | 22:02
536 הבצק
הבצק הכי גרוע שיצא לי להכין. יבש וקשה לעבוד איתו. לא ממליץ לאף אחד להשתמש במתכון הזה
ולנטין 02/08/21 | 23:10
הבצק
מוזר כי לי הוא יצא ממש טוב
יוסי 15/08/21 | 12:51
הבצק
כנראה היחס בין המרכיבים לא היה נכון אני מכין אותו פעם בשבוע כבר שנתיים והוא תמיד יוצא מצויין
ניר 25/08/21 | 16:29
הבצק
כנראה שכחת משהו, מתכון פצצה
נעמי 02/02/22 | 12:09
535 .
טעים מאוד
אלישע גרין 02/08/21 | 11:37
534 פיצה מושלמת !
מתכון מעולה טעימה מאוד!!!
גילי 31/07/21 | 23:15
533 פיצה ביתית
מתכון פשוט מעולה,הכנתי אותו כמה פעמים,הילדים טורפים הכול.
שרון 18/07/21 | 16:09
532 מתכון פשוט מעולה - הוספנו אננס, פטריות וזיתים שחורים
יצא סוף הדרך!
חולת פיצה 15/07/21 | 18:45
531 אחת הפיצות אם לא ה!
שמחי 15/07/21 | 12:59
530 אכלנו הכל
שמנו תירס ובצל היה פצצה
ג\'קי 15/07/21 | 12:22
529 פיצה מושלמת!
אפשר גם לוותר על הרסק ברוטב וזה יוצא ממש טעים ככה
עינת 15/07/21 | 11:45
528 הכנתי את המתכון פיצה הזה והילדים טרפו הכל ברגע
ממש טעים וקל מאוד להכנה. תודה!
ליאת 15/07/21 | 10:51
527 מתכון מושלם תודה רבה
הכנתי את המתכון הזה כמה פעמים כבר, קלי קלות להכין אותו וילדים ממש אוהבים אותו! הולך עם כל תוספת אפשרית שרק אפשר לחשוב עליה!
הדר 14/07/21 | 19:12
526 עגבניות
למי שאין סבלנות אפשר פשוט עגבניות מקופסאות שימורים?
שיר 13/07/21 | 16:09
525 פיצה
ואווו פיצה אלופה כל פעם מכינה מחדש וכולם עפים עליה באמת תודה פיצה ואווו כך קורים לה
שושה 03/07/21 | 21:11
524 מתכון מושלם
זה המתכון שלי כבר שנים,לא מחליפה.
דורית 26/06/21 | 21:31
523 סכנת נפשות!
אני נולדתי באיטליה ואכלתי כול צוהורים פיצה אבל כאשר אני מעונינת להעביר את אותה חוויה לנכדי היקרים (שולי אלגרה ובטיה) אינני מצליחה מתכונכם היה נורה ושולי שלי נעשה חולה והקיא פעמים באותו יום אז אני מזהירה את קוראי האתר הזה אל תאפו את הפיצו הזו
וורה קניקובסקי 16/05/21 | 15:18
הרצפה עקומה?
את פשוט בשלנית גרועה אל תאשימי את כל העולם
כולם נהנו מהמתכון ואני בינהם
יודע לפרגן 16/05/21 | 17:35
וואו, איטלקיה שגדלה על פיצה ומחפשת מתכון במאקו
הכי אמין שלך
אודרי 27/05/21 | 18:11
הרגת אותי 😂
אחלה פיצה
עדי 30/05/21 | 07:59
לא נכון
מכינה כל הזמן! הכל טוב
שימ 08/07/21 | 12:46
הכנתי את המתכון הזה עשרות פעמים ויצא נהדר. כנראה אחד המר...
ליה 10/07/21 | 17:01
בעיה
כנראה את לא יודעת להכין
אוי 11/07/21 | 15:31
ייתכן שהוא נשא וירוס של הקאות עוד לפני כן
שרה 20/12/22 | 14:30
כנראה היה משו מקולקל ברכיבים או שהוא רגיש
אף אחד לא מת אצלנו מהפיצה הזאת ויש עוד 750 מגיבים חיוביים. מה שכן צריך להזהר עם המים פה.
שיר 22/12/22 | 22:03
..
יש לי חשש שהגבינה שלך היתה מקולקלת גברת🤔
יעל 14/01/23 | 21:41
522 קמח
בבקשה לענות מהר, צריך קמח תופח או שאפשר גם רגיל?
מיכל 16/05/21 | 12:09
אפשר רגיל
אורטל 16/05/21 | 14:33
קמח רגיל. השמרים כבר מתפיחים את הבצק
דן 02/06/21 | 19:35
קמח רגיל לא תופח
משתמשים בשמרים לתפיחה
דפנה 21/06/21 | 16:57
521 המתכון הכי מושלם שיש!
אפרת 09/05/21 | 20:01
520 כמה קלוריות יש בפיצה?
הכמות רוטב שכל אחד שם בבצק וכמה עובי של הבצק בטח שונה מכל אחד, אז רציתי לדעת כמה קלוריות יש בכל כמות הבצק שרשום במתכון לאחר אפיה וכמה ברוטב עגבניות בנפרד
תודה רבה מחכה לתשובה
ספיר 06/05/21 | 17:41
519 וואו וואו וואו!
מתכון פשוט ויוצא בצק אחד הטעימים תכינוווו
נדר 20/04/21 | 00:37
518 הבצק
למה המתכון מבקש להחזיר את הבצק לקערה לתפיחה של חצי שעה, כאשר לא נכתב בשום שלב להוציא אותו מהקערה?
ערן 15/03/21 | 19:11
שיעור בהבנת הנקרא
כאשר עושים כדור ומקמחים את הבצק הוא מן הסתם יוצא מהקערה, לכן הוא גם חוזר לקערה להתפחה.
שים לב לאותיות הקטנות 29/03/21 | 20:05
😂😂😂😂
😂😂😂😂 21/05/21 | 17:01
ממש לא
התותח 13/08/24 | 20:50
517 טעים
מתכון קליל ופשוט להכנה,
ממליץ בחום.
אופה בכיף 03/03/21 | 16:08
516 מתכון
מתכון ממש קל להכנה
תודה רבה :)
אפיה 01/03/21 | 16:25
515 אפיה
אופים טורבו או אפיה רגילה?
רעי 28/02/21 | 10:10
514 כמות
מה זה אומר 4 מנות? כמה פיצות זה יוצא ובאיזה גודל?
ג\'ניה 16/02/21 | 07:41
פיצה אחת ענקית או שתיים בינוניות
(כתוב בסעיף 2)
מערכת אוכל טוב 16/02/21 | 08:48
513 מממ
יצא נדירררר!!
מיממ 11/02/21 | 12:19
512 שאלה
אפשר להקפיא את הבצק אחרי התפחה?
שאלה 08/02/21 | 11:39
511 שאלה
מתי אפשר להקפיא את הבצק לפני או אחרי התפחה?
? 08/02/21 | 11:36
510 פיצה כמו באיטליה
הבצק יצא נהדר וגם הרוטב רק קצת יותר מידי שום
אלונה 14/01/21 | 14:54
509 מושלםםםםם
התכון הכי מושלם בכל גוגל
שפרה 03/01/21 | 15:40
508 היי
הסדר של המרכיבים מאוד משנה איך מוסיפים??? אי אפשר לשפוך הכול ולערבב??
? 29/12/20 | 17:52
507 יצא לי להקפיא חלק מהבצק ולהכין שוב - יצא מעולה
ישראלי 19/12/20 | 19:13
איך להקפיא?
הקפאת את הבצק פשוט רגיל? או שאפית אותו קצת ואז הקפאת?
אופה 06/05/21 | 15:07
506 הפיצה הכי טובה שאכלתי בחיים
חוץ מאשר באיטליה, כמובן.
וזו הפעם הראשונה בחיים שהכנתי פיצה!
פשוט מתכון מדהים.
דני 16/12/20 | 16:37
מי הכין את הפיצה הזאת?
זה טעים רצח!
שיר 22/12/22 | 22:04
505 אמאלה כמה שהיא טעימה
יצא לי פיצה מושלמת. היא נגמרה תוך שניה😋😋😋
אפרת 16/12/20 | 15:50
504 מתכון מושלם
אם היה אפשר לדרג יותר מ5 כוכבים הייתי מדרגת 50. מושלם.
לילי 05/12/20 | 20:56
503 מדהים
עשיתי אותה בחום 450 מעלות בתנור פיצה יצא אשששש
דור פרידמן 19/11/20 | 01:23
502 פיצה נדירה
מכינה רק אותה
אני 02/11/20 | 15:43
501 וואו
טעים מאוד
ששש 31/10/20 | 18:44
500 חישוב כמויות
החלטתי להכין בעקבות ההמלצות הטובות אך עלי להעיר,כדי לשמור על דיוק כדאי להשתמש בסוג אחד של כמויות ,גרמים או כוסות וכו
מלי 28/10/20 | 14:49
נכון מאד
וגם מה זה "צרור". תכתבו גרמים.
צרור בזיליקום זה 130 גרם וזה פי 3 בזיליקום ממה שהמתכון הזה דורש.
דני 16/12/20 | 15:26
499 פיצה
פיצה מדהימה, נטרפת בשניות!!!
אלמוני 26/10/20 | 18:21
498 מתכון מצויין! קליל וכיפי
אלנים 29/09/20 | 17:08
497 מתכון מעולה + המלצה לקיצור דרך
אין צורך לבשל את הרוטב, פשוט לטחון בבלנדר מוט את כל הרכיבים ומוכן
הילה פ 28/09/20 | 20:54
496 כמויות נראות שגויות. הבצק יצא דליל
היינו צריכים להוסיף עוד כ 250 מל קמח
אנא 28/09/20 | 12:05
לגמרי
א.ך 11/10/20 | 19:26
גם לי, נראה לי לא דייקתי בכמויות...
י 28/05/21 | 16:33
495 וואו
אחת הפיצות המוצלחות. מתכון קבוע בבית להרמות כוסית ולימים מיוחדים. הרוטב לבד מצויין גם לטבעונים.
טבחית ביתית 11/09/20 | 12:51
494 קמח
צריך קמח פיצה או קמח תופח או קמח לבן??
שרון 21/08/20 | 08:53
493 פיצה
🍕טעימה,בצק מעולה שווה לנסות טעים🔥
אליעזר 12/08/20 | 16:13
492 פיצה פצצה !!!
מתכון מושלם לפיצה !!!
כל כך פשוט וכל כך טעים !!!
כל הכבוד 🙏👍
קובי כהן 02/08/20 | 20:56
491 פיצה מעולה!! מתכון מושלם
הכנתי את הפיצה וזה חוסל תוך שניות! תודה רבה 😀
אנונימית 02/08/20 | 15:59
490 קמח שמרים
האם ניתן להכין מקמח שמרים????
may6610@bezeqint.net 29/07/20 | 16:07
489 קמח
הקמח זה קמח לבן או קמח פיצה?
חסוי 21/07/20 | 05:51
488 פיצה
אחלה מתכון יצא מדהים!!!
חסוי 15/07/20 | 17:31
487 זה קריטי אם שמתי את השליש כוס מים ביחד אם הכוס מים השמן ...
אנונימי 13/07/20 | 17:20
תגובת שף פיצה איטלקי לשאלה הנל
היי אנונימי!! 1!
זה אכן קריטי. יש סיבה למה מוסיפים בהדרגה. ממליץ לזרוק את הבצק ולהכין חדש. או פשוט להזמין דומינוס :)
שף פיצה איטלקי 21/08/20 | 19:24
יותר קל ללוש ככה. בנוסף
לא תמיד צריך להוסיף כל הכמות. תלוי בהרבה גורמים מסוג הקמח ועד הלחות באוויר(!). עם הזמן תדע להרגיש כמה מים צריך להוסיף מהשליש כוס. הבצק צריך להיות רך ומעט דביק אך נוח לעבודה.
שף אמיתי 29/09/20 | 17:10
486 איזה כוס? חד פעמי קר או חם??
שיר 03/07/20 | 10:07
הכוונה לכוס מדידה 250 מ"ל
שני 16/10/20 | 19:22
את משתמשת בחד פעמי בבית ?
פקח תנועה 03/01/21 | 21:03
485 שמן זית על הבצק
מהניסיון שלי שמן זית טוב בתוך הבצק עצמו אבל ממש לא רצוי למרוח אותו על גבי השוליים- זה מקשה אותן בקטע לא טוב. עדיף פשוט לא למרוח כלום על השוליים לדעתי.
שירה 01/07/20 | 09:36
484 מתכון מעולה ופיצה מדהימה!
קיבלתי מלא מחמאות!! מומלץ!
לל 25/05/20 | 15:15
483 מתכון מושלם
מתכון מושלם אני שנים מכינה אותון אין כאלה
קארין 16/05/20 | 17:46
482 ועם קמח כוסמין
מתאים?
חא 16/05/20 | 11:19
אם את רוצה להרוס את הפיצה אז מושלם!
ואם את מתעקשת אז לא יותר משליש כמות. וגם אז יהיה צורך בשינוי המים והשמרים בהתאם
טבעונימטסתם 29/09/20 | 17:12
481 מתכון מעולה!
המתכון מומלץ ביותר! ללא ספק הפיצה הכי טעימה שאכלתי!
שחר 05/05/20 | 15:26
480 יש לי מתכון יותר טוב
יש לי מתכון הרבה יותר טוב
יוני 04/05/20 | 12:12
479 מתכון מעולה
תודה רבה הכנתי את המתכון ויצא מעולה . המלצה אחת לרדד את הבצק כמה שניתן בכדי שלא יצא עבה מידי .
רויטל נאמן יהל 24/04/20 | 06:47
478 בצק מעולה
עשיתי רוטב אחר, אנסה גם את הרוטב מכאן בעתיד - אבל הבצק יצא נפלא, נוח מאוד מאוד לעבודה וטעים
ליטל 21/04/20 | 13:12
477 ל
ללא ספק הכי טעימה שהכנתי מומלץ ביותר!!
ליה בוחבוט 19/04/20 | 21:14
476 פיצה מעולה
התפחתי אפילו 3 שעות. יצא ממש טובב
פעם ראשונה שמכינה , הופתעתי כמה טעים וקל
מעיין 15/04/20 | 22:36
475 אחלה פיצה
יצא מושלם למימונה של אשכנזים בסגר, תודה :)
רוית 15/04/20 | 20:49
474 בצק מושלם, אחד המתכונים המוצלחים
ליזי 11/04/20 | 19:52
473 אין שמרים יבשים רק רטובים
איך מכינים עם שמרים לא יבשים?
אני 06/04/20 | 19:15
מכפילים את הכמות פי 3
מערכת אוכל טוב 06/04/20 | 20:26
472 פיצה טעימה מאד!
מתכון קל וטעים מאד!
Hodi 03/04/20 | 00:56
471 פיצה
המתכון פיצה הכי טעים שאכלתי אני תמיד משתמש בו כשאני מכין פיצה
זה: פשוט,קל וטעים
סיוון אורן 02/04/20 | 14:56
470 מתכון קל ומושלםםםם באחריות 😍 תודה רבה
הבצק מושלם, רך ובעובי הנכון
הרוטב מעולההה והתוספות זו כבר אחריות אישית
אני הוספתי גם גבינת פרמז'ן וגבינת עיזים
יצא לי מושלםםם
מוריה 01/04/20 | 22:52
469 האם צריך לחורר את הבצק לפני הוספת הרוטב עגבניות?
סילבן 28/03/20 | 19:15
468 מתכון מדהים וקל
תמי 18/03/20 | 21:34
467 מתכון מוצלח
הכנתי וטרפו את הפיצה , מתכון ממש מוצלח , מומלץ
לירז 16/03/20 | 20:39
466 בצק נהדר, הכנתי כבר עשרות פעמים
קל ונוח לעבודה. אני אפילו לא מקמחת את נייר האפייה, הבצק לא נוטה להידבק
ng 18/02/20 | 09:57
465 המלצה לפיצה נאפוליטנית
כאן בקישור תוכלו למצוא את ההכנה הטובה ביותר לפיצה
המושלמת, יש לבחור גם סרט איך הוא מכין רוטב.
תעשו בדיוק לפי ההוראות שלו ותקבלו פיצה מדהימה ממש כמו
שאוכלים בנאפולי...אחרי טיול בנאפולי הבנתי שעד היום אכלתי משהו שדומה לפיצה לא הדבר האמיתי.
עשיתי מספר פעמים פיצה לפי ההוראות שלו ויצאה ממש מעולה
https://www.youtube.com/watch?v=nXO2T9rXGEI
בכל אופן יש לו עוד מלא סרטים ביוטיוב אם נרשמים לאתר שלו מקבלים גם עדכונים בחי.
משה 11/02/20 | 14:33
464 יצא מעולה!
לא ניסית את הרוטב אבל הבצק יצא מעולה!
נ״ב חבל שלא היה הוראות היכן למקם בתנור , אני גם חושבץ שכדאי לאפות את הבצק קצת לפני ואז להוסיף טת הרוטב והגבינה...
טל 25/01/20 | 22:07
463 מתכון מעולה! כולם חולים על הפיצה הזאת!
השיפורים שלי: אני מתפיח שעה בתנור על 50 מעלות, פשוט שם את קערת המיקסר עם ניילון ומגבת בתנור ככה. בנוסף רוטב עגבניות אני עושה בלי עגבניות אמיתיות אלא עם רסק ומוסיף קובית שום קפוא ובזיליקום קפוא על סיר 5 דק בלי לערבב תוך כדי. מפזר מעל גבנצ מגורדת פירורי בולגרית ומעט זיתים מגולענים. 210 מעלות בתנור 10דק רק הבצק ועוד 10 דק עם הרוטב והגבינות מעל.
עופר 18/01/20 | 18:20
462 פיצה אישית
כמה פיצות אישיות יכולה לצאת נרילו קמח ?
איזבל 18/01/20 | 12:22
461 פיצה
מתכון מעולה
אנונימ 13/01/20 | 17:21
460 מתכון מצוין
הכנו את הפיצה מספר פעמים, תמעד יצא מעולה.אימצנו כמתכון הבית
רותי 10/01/20 | 15:05
459 פיצה
היי, האם אפשר להכין את הבצק ולהקפיא ללילה ולאחר מכן להכין את הפיצה?
אנונימית 28/12/19 | 17:17
היי
אין צורך להקפיא. אפשר לשים במקרר
אילנית 09/01/20 | 22:21
458 מתכון מדהיםם
יצא מושלם, הכנתי 3 פיצות איתו. הבצק קצת דביק ומתכווץ אז לדאוג לשים הרבה קמח במהלך הלישה ולתת לו לנוח לפני שעובדים איתו. מתכון מעולה, הבצק טעים ועבה, הרוטב שופע ועשיר. מומלץ עם אננס במיוחד כי אז הכל יוצא עסיסי וממכר. אנחנו שמנו את הבזיליקום לאחר האפייה כדי שיהיה רענן (במקום בתוך הרוטב). בקיצור מתכון פצצה. מומלץ בהחלט.
יעל וזאב הפושטקים 27/12/19 | 18:44
457 לא ממליצה
ולריה 23/12/19 | 16:25
456 המלצה
מושלם...
אורן ניסן 25/11/19 | 20:51
455 כוסות חמים או שתיה קרה
מאיה 25/11/19 | 14:44
454 מתכון מעולה, מהיר וקל
עירית 06/11/19 | 19:50
453 המתכון המושלם בעולם!!
לא היה מצב שהכנתי את המתכוונים של מאקו ולא יצא טוב!
מושלם מושלם מושלם❤️❤️❤️
ספיר 19/10/19 | 16:47
452 קמח מלא או לבן או חצי חצי?
קמח מלא או לבן או חצי חצי?
נועה 08/10/19 | 11:37
קמח פיצה
נריה 18/11/19 | 19:23
451 הבצק יצא לי מושלם והפיצה מאוד טעימה מתכון קל ומהיר
אסתי 19/09/19 | 01:51
450 בעיה בבצק
בעיה בבצק- התפתחתי יויצא דביק מידי לא ניתן בכלל לפתוח. יש מה לעשות?
אני 02/09/19 | 20:33
שמת יותר מידי מים
יניב 08/07/20 | 16:54
449 מושלם!
הפיצה הכי טעימה שאכלתי 01/09/19 | 20:52
448 זה מתכון שמופיע בספר פותח שולחן של אהרוני
גבי 29/08/19 | 17:33
447 מתכון מעולה מציע שיםור
תיטחנו את הרוטב
עודד 24/08/19 | 18:34
446 מתכון קל להכנה ומאוד טעים
הפיצה יציאה מדהימה, כולם אהבו.
הוספתי לקראסט מוצרלה ואז קיפלתי
אין ספק שאכין פעם נוספת
עדן 11/08/19 | 14:48
445 פיצה
רק אבל רק את הפיצה הזו אני מכינה
ענבל 08/08/19 | 21:47
444 רוטב פיצה
רוטב מדהים ממליץ לכולם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
kingm 28/07/19 | 19:41
443 פעם ראשונה שיוצאת לי פיצה ואוווו טרפו
תודה 23/06/19 | 21:58
442 איזה כייף..
יוצא פשוט מעולה!!
אפרת 21/06/19 | 23:19
441 התפחה
כדאי להתפיח יותר זמן.. שעה לפחות
רותם 08/06/19 | 16:19
440 מ ע ו ל ה !!!!
סיגל 01/06/19 | 22:23
439 בצק נהדר
הכנתי את הבצק לפי המתכון יצא נהדר!
יעל 10/05/19 | 16:53
438 מעולה!!
יצא מדהים!! התפחתי פעמיים
שירן 08/05/19 | 21:17
437 פיצה
פיצה פצצה!!!
בצד מעולה
מדים
ליה 03/04/19 | 18:14
436 פיצה פצצה טעים לאללה!!!
טעים מאוד
עמית 28/03/19 | 14:08
435 בצק מעולה. קל ונוח לעבודה. לשתי לבד כי התקלקל לי המיקסר
השתמשתי במוצרלה של ויולייף ובטחון מהצומח של טבעול כדי לטבען
עכשיו בתנור 16/03/19 | 15:25
מיקסר מתנה
אולי מישהו מהטלוויזיה יראה את התגובה הזאת ויתרום לך מיקסר.
מיקסר 04/05/19 | 11:20
434 פיצה פצצה
מעלפתתתתתת!!!! תודה
רעות 21/02/19 | 19:36
433 מדהימה!
המתכון הזה מלווה אותי כבר 7 שנים!!! מאז שהוא יצא אני לא מכינה פיצה אחרת!!
פשוט נדיר ואפילו יותר טעים ממסעדות!!
יו 05/02/19 | 12:14
432 טעים !!!!!
פעם ראשונה שאני מכינה פיצה, אבל זו הפעם המושלמת שלי!!!
הרוטב יצא טעים!!
הבצק עצמו יצא רך והכל היה - מושלם!!1
אין ספק שזה יהיה המתכון החביב עליי!!
ממליצה לכם !!
שירה 28/01/19 | 10:12
431 מושלם
בהתחלה הבצק נראה נורא לושו עוד קצת בידים ושימו את הבצק בחזרה למיקסר חכו קצת ויצא לכם מושלם
יעל 10/01/19 | 15:44
430 מעט מים, הבצק קצת התייבש...
אבל חוץ מזה יצא טעים..הוספתי כוס מים לפעם הבאה
בני 28/12/18 | 01:57
429 שמרים וחלב
כמה ג שמרים יבשים ?
אפשר להחליף לחלב במקום מים?
האופה 26/12/18 | 18:22
זה יהרוס את הבצק. בצק איטלקי אמיתי מכינים עם מים. מה קשו...
זה יהרוס את הבצק. בצק איטלקי אמיתי מכינים עם מים. מה קשור חלב?
לורנזו 26/01/19 | 19:45
428 מתכון לפיצה
אליפות איזה בצק נהדר ופיצה סוף והכי חשוב הילדים נהנו מאוד לאכול .
שרון 26/12/18 | 18:21
427 אפשר להכין את הבצק בצהריים ולהתפיח במקרר עד הערב? או שהב...
ליאור 25/12/18 | 12:19
426 המתכון
יצא ממש טוב כול הכבוד
אלי 20/12/18 | 22:07
425 קלי קלות!!!
מתכון מוצלח! וקלי קלות אחלה ארוחת ערב.
כרמית 18/12/18 | 18:57
424 טעים מאוד
מתכון מדויק וטעים לא לקח הרבה זמן שווה מאוד
דודו 09/12/18 | 21:14
423 פיצה
פשוט מעולה, מעין עולם הבא....
הזמר הנודע 29/11/18 | 12:00
422 שנים משתמש במתכון ולא התאכזבתי מעולם
שאול 17/11/18 | 17:10
421 לא עדיף כבר להזמין? זאת עבודה קשה!!!
מאור 12/11/18 | 22:06
ממש לא!
אין כמו להכין פיצה בבית, זה מתכון שאני עושה כבר שנים, אחלה פיצה. הרבה יותר טעימה טובה ובריאה מאשר פיצה בחוץ.
נעמה דוויק 15/12/18 | 17:41
420 הקפאת בצק
האם ניתן להקפיא את הבצק ?
אנונימי 23/10/18 | 10:46
419 שמרים
ואם אין לי שמרים אני עדיין יכולה להכין את הבצק?
שירה מגן 25/09/18 | 20:52
ממש לא
השמרים גורמים לתפיחה..
אחד שמבין 28/09/18 | 01:28
אי אפשר ללא שמרים..
סימה 15/10/18 | 20:18
418 כמה כוסות זה 500 ג' קמח?
עזרה 16/09/18 | 21:30
לא יודע
יוספוס פלביוס 22/09/18 | 20:01
זה חצי חבילת קמח תמדדי עם סרגל
חן 18/10/18 | 19:23
...
כוס אחת שווה 140 גרם
ח.מ 24/10/18 | 18:36
3.5 כוסות.
אופה באופן קבוע 26/10/18 | 15:48
בערך 2.5 כוסות עדיף למדוד לפי משקל
פילצי 31/10/18 | 19:42
כמות קמח
5 כוסות חד פעמי שקוף
יוליה 21/02/19 | 12:39
3 וחצי כוסות+ כף
כוס זה 140. כף זה 10
אנני 03/08/20 | 17:52
מניסיון שלי...
שלוש וחצי כוסות מדידה אבל תנסי בזהירות, בלי התחייבות מצידי. הכי טוב שאחר כך את כל מה שנשאר תשימי גם בשלוש וחצי כוסות ואם זה נכנס אז זה בול חצי.
שיר 22/12/22 | 22:08
417 שמרים
יותר מדי שמרים - הפיצה יצאה עבה מאוד. חוץ מזה מתכון פשוט מושלם הכנו ויצא נדיר. פעם הבאה פחות שמרים
יאיר עובדיה 30/08/18 | 01:32
כמות שמרים
כמות השמרים מדוייקת !
תרדדו את הסדק לעובי שאתם אוהבים
אביב בר 28/09/18 | 16:26
416 לגבי רוטב הפיצה
היי
מתכון מעולה!
האם ניתן להכין רוטב ולהקפיא שישמר?
אם כן, לכמה זמן?
מלי 10/08/18 | 13:53
כן, אפשר.. אני הקפאתי לחמישה ימים (כי ככה יצא), אבל אני ...
נוי 31/08/18 | 14:53
415 טעיםםםםם
הרגע הכנתי לצאת הצום!! שלמות של מתכון!!! טעים רצח😋😋
מישהי 22/07/18 | 20:59
414 מתכון מצויין
כמומות מדויקות פיצה מצויינת אפילו לא השאירו פרורים
אלישבע סבג 18/07/18 | 22:42
413 מתכון פשוט מצויין
אני מכינה כבר מספר שנים לפי המתכון ותמיד זה מצליח!!
יעלי מ. 08/07/18 | 19:27
412 פיצה
המתכון ממש מושלם אני מכינה אותו כבר מעל לשנה
אנונימי 03/07/18 | 13:15
411 מתכון מעולה!
פיצה 19/06/18 | 21:47
410 יותר מידי מלח,יצא מלוח.
אחד 17/06/18 | 01:43
409 הפשרה תשובה
למה צריך להפשיר חצי שעה את הפיצה בניילון ניצמד
תבור סטון 11/06/18 | 19:21
להתפיח
אם תכסה בניילון נצמד זה יחמם את הבצק וכך יתפח מהר
זה לא להפשיר זה להתפיח 11/07/18 | 22:47
408 כלום
יש סוף סוף אני מכין פיצה לבד בלי הורים כי אני גבר תודה
שקרובלוב בלה בלה 11/06/18 | 19:03
407 השתלטות על ידי האישה
שאלתי את אישתי איפה השמרים זרקה אותי מהמטבח :(
יורי 19/05/18 | 11:13
406 רוטב
איך הרוטב יוצא? מריר, חמוץ? בגושים?
יובל שבתאי 11/05/18 | 22:45
405 מעולה
יותר משלוש שנים ומעולם לא התאכזבתי!
נ.ב אני מכין מקילו שתי פיצות בינוניות ומשאר הבצק לחם שום
גילי 30/04/18 | 18:35
404 פיצה מושלמת
פעם ראשונה שאני מכין פיצה ובכלל המתכון הזה יצא מושלם ממליץ לכולם פשוט קל וטעיייםםם מבטיח שתגררו אחריכם תגובות מספקות .
שי 22/04/18 | 22:27
403 בצק עובי
אפשר להכין מהבצק פיצה דקה וקריספית, סליחה מראש אם השאלה דבילית לא הכנתי מעולם פיצה זה הולך להיות אתגר
ליאור 17/04/18 | 15:42
402 פיצה
הקמח הוא צריך להיות תופח? או רגיל
שרון קליבסו 16/04/18 | 10:46
רגיל
מערכת אוכל טוב 16/04/18 | 11:17
401 מושלםםםםםםם
מתכון להיט , יצא מושלם
מיטל וירין באבי 08/04/18 | 19:45
400 מכין את המתכון הזה כבר די הרבה זמן
וכל פעם קוצר מחמאות על הבצק.
פשוט ומעולה!!
עופר שוהם 07/04/18 | 19:58
399 פיצה
מתכון מעולה , הפך למתכון הבית לפיצה
חגית 05/04/18 | 14:17
398 הבצק
אפשר לשים את הבצק בקירור או הקפאה?
נחמה 01/04/18 | 09:54
תשובה
אפשר להתפיח אותו במקרר - אבל אז ההתפחה תהיה איטית יותר. לשמור אותו כמה ימים במקרר אי אפשר.
מערכת אוכל טוב 01/04/18 | 10:22
397 יצא מעולההה
יוסי 23/03/18 | 12:36
396 פעם שנייה שמכינה ויצא מדהים!
תמר 15/03/18 | 21:07
395 כמות
כמה פיצות יוצא מהמתכון הנ״ל? ובאיזה קוטר?
מוניקה 12/03/18 | 15:39
2 בינוניות
מספיק ל-4 אנשים בערך
מערכת אוכל טוב 12/03/18 | 15:54
כמה מגשי תנור ?
מספיק לפיצה בגודל 2 מגשי תנור רגיל?
דניאל 21/03/18 | 16:04
כן
מערכת אוכל טוב 21/03/18 | 16:29
394 יצא יותר טעים ממה שיצא במתכון...
הולך אל הלא נודע 12/03/18 | 08:06
393 כמה זמן צריך לאפות אותה בערך ?
מור 20/02/18 | 20:40
392 פיצה
פיצה מעולה כי קוקי מכין אותה הכי טוב בעולם טעים טעים טעים
קוקי 10/02/18 | 20:15
391 מתכון מדהים בפשטותו וטעים בטירוף!
תודה
צילה 01/02/18 | 11:27
390 יצאה פיצה ממש טובה!
גם הרוטב יצא ממש טוב (רק הפחתתי את כמות השום ל-2 שיניים),
איה 01/02/18 | 10:28
389 הפיצה
יצה מעולה
שושנה 31/01/18 | 14:58
388 פיצה ביתית
למה הרוטב והגבינה מתייבשים עד שהבצק נאפה?
פיצה ביתית 28/01/18 | 13:11
בגלל שהבצק כנראה עבה מדי
טלי 03/02/18 | 18:24
387 פשוט מעולה!
יוצא מצוין כל פעם מחדש.תודה על מתכון נהדר!
יוליה 20/01/18 | 19:34
386 מתכון מושלם!
דניאל 08/01/18 | 19:07
385 פיצה
מתכון לא נכון בכלל
שרון 26/12/17 | 19:23
384 יאללה מנסים
ליטל 23/12/17 | 13:16
383 כמה גרם שמרים יבשים זה שתי כפיות ?
יי 22/12/17 | 16:12
382 פיצה מושלמת. מתכון מנצח
לירזוש 13/12/17 | 19:16
381 פיצה אליפות!
זאת הפיצה הכי טעימה שהכנתי עם בצק מעולה ומהיר. פשוט טעיםםםם.
טלי 11/12/17 | 20:58
דחוף
צריך לשים את הבצק בתנור לפני הרוטב והגבינב או לא?
מור 08/01/18 | 19:09
380 פיצה
פיצה מעולה תודה רבה!!!!!!
פיצה פיצוץ 11/12/17 | 20:04
379 אני אופה את הפיצה זו הפעם השניה, פשוט מושלמתתת!!!
לי 09/12/17 | 21:54
378 פיצה
יוצא מושלם ובאמת קל להכנה ומקבלים המון מחמאות על הפיצה.
טיפ קטן לעשות את הבצק דק מאוד יוצא קריספי ומפנק
שי 09/12/17 | 19:12
377 ואו פשוט מושלם
מעבר לזה שזה מושלם בטעם זה גם מושלם בריח
עמרי 27/11/17 | 16:35
376 תודה רבה מאקו
יצא פצצה
משתמש 27/11/17 | 05:04
375 פיצה
למה הבצק יצא לי קשה
מיטל 23/11/17 | 15:01
374 פיצה מעולה
הכנתי ויצא מאד טעים תודההרבה
עכשיו הכנתייי!!! 21/11/17 | 21:16
373 פיצה
יצא פשוט טעים סוף הדרך
יהודה יפה 07/11/17 | 23:42
372 טעיםם
יצא מעולהה
תודה רבה!
מושקא 05/11/17 | 19:58
371 המתכון לפיצה מעולה. תודה
לינור 26/10/17 | 20:55
370 פשוט וטעייים אש 😋
הכי קל טעים וזול
עדינה 17/10/17 | 19:56
369 דלישס
היה גרוע
שלמה ויאיר 16/10/17 | 11:56
368 פיצה איטליה
אין על הפיצה הזו הכי הכי בעולם!!!!!!!אהבתי ביותר
שולמית 10/10/17 | 23:10
367 פיצה הזאת הכי הכי טעימה!!!!!!
אין עליו כזה
שולמית מלכה 10/10/17 | 23:07
366 מתכון מעולה!!
המתכון פשוט מעולה, מה שכן ממליץ לשים קצת פחות שום
תומר הלל 03/10/17 | 13:43
365 פיצה
יצא פצצה!!!
זיו פ 24/09/17 | 19:00
364 פיצנ
לא כתוב כמה זמן
אלינוי 17/09/17 | 21:44
פיצנ
עד שהגבינה מבעבעת
יוסף 21/09/17 | 18:02
363 שמרחם יבשים או טריים מה ההבדל
יש לי רק שמרים טריים שקניתי זה משנה אם אני אשים אותם במקום יבשים?
אורלי 13/09/17 | 22:55
עדיף טרי!
50 גרם שמרים טריים לקילו קמח.
כפיר 26/01/18 | 15:29
362 הבצק יוצא מעולה! פריך וטעים
את הרוטב לא עשיתי אבל הבצק מצויין
אורית 09/09/17 | 17:14
361 יצא מעולה!!
קל מאוד ופשוט טעים. הבצק מעולה
לימור 08/09/17 | 09:39
360 יצא טעים מאוד
לרוטב פחות התחברתי אבל הבצק יצא פריך ורך
אתי 05/09/17 | 13:40
359 פיצה מדהימה וטעימה
הדס 03/09/17 | 11:59
358 מעולה
מתכון מושלם תודה
אני 27/08/17 | 23:26
357 הפיצה
הפיצה הזו מעולה! מתכון מושלם, אני מכינהאותה שוב ושוב.
ספיר 24/08/17 | 16:43
356 יצא מעולה
חילקנו את הבצק ל 2 ויצאו שתי פיצות ענקיות ודקות כמו שאנחנו אוהבים
פיצ פיצ 22/08/17 | 22:22
355 מתכון נהדר
המתכון מעולה! עם קמח לבן יוצא פצצה. כמו כן, היום עשיתי נסיון והשתמשתי באותו מתכון בדיוק עם קמח חיטה מלא יצא טעים בטרוף והבצק נוח לעבודה
נטשה 19/08/17 | 22:51
354 פיצה מדהימה!!
יצאה מעולה!!
שירה 14/08/17 | 22:39
353 רבותי,זה ממש לא איטלקי!
תשנו לפחות את הכותרת.
זה די דומה,אבל אני חייבת להעיר:
נכון שמכינים בצק שמרים.אבל לא נותנים לו לתפוח.
הפיצה האיטלקית האמיתית היא בצק דק.
השאר די דומה.
אני מכינה בצק כזה:
3 וחצי כוסות קמח.
כף (לא גדושה)שמרים יבשים
1 כפית מחוקה מלח
1 כף סוכר (בשביל השמרים)
רבע כוס שמן,שלא יגעו בשמרים שמים בסוף
שלושה רבעים כוס מים בטמפרטורת החדר.
יכול להיות פה ושם שחסר קצת קמח או יש יותר מדי,
תלוי בסוג הקמח/המטחנה.
לשים טוב במיקסר (אני מעדיפה ביד) ו... יאללה לעבודה.
מרדדים את הבצק שלא יהיה עבה
ועליו שמים מיד את המלית.רצוי לא להשתמש ברסק עגבניות,
זה ממש לא אותו דבר.
אצלנו ברומא שמים רצועות אנשובי בנוסף לעגבניות,מוצרלה,שום,
בזיליקום,מלח פלפל שחור.
מכניסים לתנור חם בערך 180° ,תלוי בתנור שלכם,לכעשרים דקות
עד שהבצק משחים מסביב.
הבצק כן תופח במקצת באפיה והטעם שלו ממש טוב בגלל השמרים.
אין צורך להתפיח לפני האפיה.
לפעמים באים אורחים ואפשר להכין בצ'יק.
פעם בתור בסופרמרקט,עמדה לידי אשה נחמדה ונתתי לה את המתכון.
בערב היא התקשרה להודות לי,כי באו פתאום אורחים והיא הכינה.
אמרה שיצא פיגוז!
תנסו,ממליצה.
גרציאלה,רומא 11/08/17 | 22:00
תודה רבה
נשמע מעולה. אני מתכוונת לנסות את המתכון שלך הערב.
הילה 03/07/23 | 04:20
352 התפחה
מנסה להבין איך הבצק אמור לתפוח אם הוא בתוך ניילון נצמד?
שני 10/08/17 | 20:04
תפיחה
השמרים הם מיקרו פטריות שמפיניון גזים עם זה בנייליון אין לגז לאן לברוח
כהנא 23/08/17 | 23:49
351 שמרים
חייב לשים שמרים לפיצה?
שון 09/08/17 | 11:39
350 הכי טוב
וווואאאאו. יצא מעולה. מומלץ
הההמתכון 06/08/17 | 21:28
349 פיצה
מתכון מדהים !!! יוצא מעולה
דניאל 05/08/17 | 23:06
348 מושלם!
הכנתי עם קמח מלא תופח ויצא מושלם !! מתכון מעולה.
ש 01/08/17 | 22:38
347 מעולה
מתכון מעולה יוצא מדהים
שי 01/08/17 | 00:05
346 פיצה
מעולה
אביטל 29/07/17 | 14:08
345 ביקורת
הפיצה הביתי הטעימה ביותר שהכנתי!!! מומלץ מאוד
אחד שיודע 25/07/17 | 13:06
344 שאלה
כמה זמן זה צריך להיות בתנור?
Miki 06/07/17 | 15:22
343 שאלה בקשר למתכון
מה יקרה אם אני ישים 3 כוסות קמח וכל השאר רגיל?
עדי 02/07/17 | 14:30
אני ישים?
שיעורי לשון
somebody 16/07/17 | 19:32
342 מעולה אהבתי מאוד
תודה רבה אמיגו
פפושדו אדמוני אדום שיער 30/06/17 | 01:08
341 מעולהההה
אני לא אלופה בכלל באפיה אבל יצא מושלם. אני תמיד מכינה את V.
מה שכן מומלץ להיצמד למתכון של הרוטב ולא לזרוק סתם רסק עגבניות מה שעשיתי פעם
יסמין 28/06/17 | 18:37
340 הפיצה
אחלה מתכון קל להכנה לא דורש הרבה מצרכים וממש ממש טעים.!!!
השף 25/06/17 | 20:23
339 מתכון מושלם
הפיצה הכי טובה שהכנתי אי פעם!!
בצק עבה ואוורירי, שגם אחרי יום במקרר נשאר תפוח ועסיסי.
נטע 19/06/17 | 10:02
338 הפיצה טעימה ומוצלחת
דיין 18/06/17 | 20:30
337 שמרים טריים
יש לי קוביית שמרים טריים, כמה גרם להוסיף? תודה
שיינא 11/06/17 | 14:15
336 יצא נהדר
אחלה של מתכון, הכנתי לחברים והיה פשוט וטעים מאוד
תום 02/06/17 | 19:10
335 פיצה
יצאו 2 פיצות טעימות להפליא ממליצה מוצרלה יאמי להרגיש באמת איטליה
פיורנטינו נורית 31/05/17 | 07:44
334 לכבוד שבועות
עשיתי את המתכון הילדים טרפו את הפיצה .
מתכון קל וטעיייים ברמות אחרות
עשיתי שכבה דקה של בצק
אודי 30/05/17 | 19:18
333 הקפאה
האם אפשר להכין את הבצק לחלק אותו ולהקפיא וכל פעם להפשיר?
שירלי 29/05/17 | 10:54
332 שאלה
האם אפשר להכין את הבצק להקפיא ולהכין יומיים לאחר מכן?
נורית 28/05/17 | 15:17
בטח ככה אני עושה תמיד
סיגי 29/05/17 | 12:03
331 פיצה
האם אפשר להקפיא ?את הבצק
אתי לוי 28/05/17 | 13:31
330 פיצה הכי טובה אבר!
יצא טעים ברמות אחרות! פשוט אליפות מאוד פשוט להכנה וברמה של מסעדה איטלקית. קיבלתי המון מחמאות 😘
אוהבת לבשל 27/05/17 | 18:41
329 אליפות
עשיתי אותה פעם אחת ויצא לי ממש טוב מתכוןממעולה אני בדיוק עכשיו עושה אותה וישמלי מלא וראציות שונות לעשות אותה והכי כיף שאני בת 13 וזה מתכון שבישבילי הוא מאוד קללל
עדן 24/05/17 | 18:03
328 פיצה מעולה, עשיתי אותה כבר כמה פעמים. מושלמת
ספיר 12/05/17 | 20:54
327 יצה
מתכון מהמםםםםם יצא טעים מאוד אם יצא קריספי אפשר לחלק לשלושה עיגולים יוצא דק וקריספי
טעים 10/05/17 | 22:55
326 מתכון פרפקט, כבר ארבע שנים עושה אותו
דור 22/04/17 | 02:36
325 הבצק לא יוצא קריספי, קצת לחמי משהו...
אמיר 19/04/17 | 11:07
324 יוצאות שתי פיצות ענקיות
מתכון מעולה, אבל חשוב לדעת שמהכמות הזו יוצאות שתי פיצות גדולות. אם תעשו פיצה אחת היא תצא עבה ושמנמנה בטירוף.
מורן 17/04/17 | 23:29
323 תגובה
פיצה מושלממממת!!!!
שרית 17/04/17 | 21:21
322 מי שלא יודע כוס קמח זה 140 גרם
שקד 16/04/17 | 17:08
תגובה
פיצה מדהימה אני עושה אותה כבר כמה פעמים.
מייע 22/04/17 | 22:21
המשקל של כוס קמח היא 120 גרם
מנחם 14/06/17 | 18:21
321 מתכון מווושלם
אני כמה כמה פעמים הכנתי את הפיצה לפי המתכון והפיצה יוצאת פשוט מושלמת! מתכון מנצח!! תודה רבה
שיר 14/04/17 | 13:23
320 פיצה
יפיצה טעימה יותר מאודי
אלה 03/04/17 | 19:01
319 פיצה
מתכון קל מהיר וטעים. מושלם
אנה 02/04/17 | 20:06
318 פיצה טעימה!
מתכון מאוד מוצלח! הכנתי כבר כמה פעמים, ממש להיט אצלינו בבית! ממליצה בחום!
זמן הכנה מאוד קצר.
המון תודה על המתכון
אולגה 19/03/17 | 13:10
מתכון
לכמה פיצות זה הכמות מתאימה?
רחלי 20/03/17 | 18:13
317 פיצה הכי טובה אי פעם
לשים מעל פפרוני ומלא מוצרלה ויאמייייייייייי
מריה הקדושה 01/03/17 | 18:52
316 פיצה
אני יכולה להכין את הפיצה עם התוספות ולא לאפות ישר?
אוראל 01/03/17 | 17:21
315 בצק לפיצה
השתמשתי בקמחים ללא גלוטן השאר הכנתי בדיוק לפי המתכון והשארתי לילה במקרר ע"פ המלצת אחד הגולשים , יצא טעים מאוד לא מורגש שזה ללא גלוטן ,ממליצה .
קורין 28/02/17 | 10:19
314 אחד המתכונים המוצלחים
דלית 25/02/17 | 07:55
313 אא
חחחח
77 20/02/17 | 17:04
312 המספר של דומינוס
שהוא המספר של דומינוס
ברק 20/02/17 | 14:15
311 בין המתכונים הכי אהובים עלינו! תמיד מצליח!
שמים בתוספות פטריות טריות, טונה, זיתים וגבינה בולגרית - יוצא מעדן! ;-)
נועה ג. 17/02/17 | 21:11
310 מומלץ להוריד את כמות השמרים ולהתפיח לילה במקרר - רמה אחר...
אריק 11/02/17 | 12:50
309 פשוט מעולה! פעם המיליון שאני מכינה!
שרון 07/02/17 | 02:46
308 מתכון פיצה ממאקו
פשוט מעולה
טלי 29/01/17 | 20:37
307 רוטב פיצה
אפשר לקנות רוטב פיצה? במקום להכין??
ויקטוריה 28/01/17 | 13:00
306 אחלה בצק
אצלי תפח יפה רק אחרי 45 דק.
וגם, כדאי לרדד לבצק דק יחסית כדי שלא תצא פיצה עבה מדי.
יאמי!
נטע 24/01/17 | 21:14
לכל התגובות
מקרא:
= תגובה ללא תוכן
= תגובה עם תוכן
המתכונים
הכי פופולריים
הכי חדשים
הכי מומלצים