1 הכנת בצק מקדים: מכניסים את כל החומרים לקערה. מערבבים עד לקבלת עיסה אחידה ללא גושים. מכסים במגבת או בניילון ומניחים בצד ל-3 שעות. 2. הכנת הבצק: יוצקים את המים לקערת הלישה ומפוררים לתוכם את השמרים. מוסיפים לקערת הלישה לפי הסדר: בצק מקדים, שני סוגי קמח, מלח וסוכר. בעזרת וו הלישה לשים את העיסה במהירות נמוכה 4 דקות עד לאיחוד החומרים. מגבירים למהירות בינונית ולשים עוד דקות לקבלת בצק רך וחלק. מוציאים את הבצק ומניחים על שולחן עבודה מקומח קלות, לשים דקה ביד ומגלגלים לכדור. 3. התפחה: מניחים את כדור הבצק בתוך קערה מקומחת קלות, מכסים במגבת או בניילון ומתפיחים 60 דקות או עד שהבצק כמעט מכפיל את נפחו. מחלקים את הבצק ( בעזרת סכין) ל-9 חלקים שווים ומגלגלים אותם לכדורים. מועכים מעט כל כדור בצק, אוספים את הקצוות ומעגלים לכדור מהודק. מצמידים כל 3 כדורים יחדיו ומצפים אותם בשיבולת שועל מעוכה. מניחים את הכיכרות על מגש מרופד בנייר אפייה ומתפיחים עוד 75 דקות. כ-10-15 דקות לפני תום ההתפחה מחממים את התנור ל-220 מעלות. 4. אפייה: מכניסים את הכיכרות לתנור ואופים 10 דקות בתנור שחומם מראש. מנמיכים את הטמפרטורה ל-170 מעלות, אופים עוד כ-20 דקות לקבלת לחם שחום. מוציאים מהתנור ומצננים על רשת.