1 מנפים לקערה קמח ואבקת אפייה. מוסיפים מרגרינה, שמן, סוכר, מלח ומים ולשים לקבלת בצק אחיד.
2 מגלגלים מהבצק "נקניקים" דקים ומצמידים את הקצוות ליצירת כעכים.
3 טורפים בצלחת ביצה ומים, ובצלחת שנייה מניחים שומשום.
4 טובלים את הכעכים מצדם האחד בביצה ואחר כך בשומשום. מניחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה.
5 אופים כ-30 דקות בחום של 170 מעלות, עד שהכעכים בצבע חום בהיר.
טיפ:
* אפשר להחליף את אבקת האפייה בכף גדושה שמרים יבשים.
>> הכתבה התפרסמה באתר ifeel. לקבלת גיליון במתנה לחצו כאן