בייגלה ירושלמי הכי טעים שתכינוהבייגלים הירושלמיים האלה מעולים כארוחת בוקר או כארוחת ערב לצד גבינות וירקות, אפשר להכין בהם כריכים משובחים או טוסטים משוגעים ואפשר להקפיא בשקית אטומה עד שהחשק תוקף. והוא יתקוףחנושה (בת חן שמעיה)https://www.mako.co.il/food-chefs/Editor-2230f22a84def81027.htm|mako אוכל| פורסם21/08/2411:44 ![]() צילום: חנושה (בת חן שמעיה), mako אוכל |
המצרכים :ל-12-13 יחידות:
לציפוי:
להברשה:
אופן ההכנה:1מערבבים בקערת המיקסר קמח, שמרים וסוכר. 2מוסיפים את הנוזלים (מים ושמן) בהדרגה ולשים במשך 12 דקות רצופות. 3מוסיפים מלח ולשים עוד 2 דקות לפחות. 4מוציאים את הבצק למשטח משומן ולשים בידיים משומנות עוד דקה. מתפיחים את הבצק כשעתיים, עד להכפלת נפח. בייגלה ירושלמי של חנושה|צילום: חנושה (בת חן שמעיה), mako אוכל בייגלה ירושלמי. מושלם עם לאבנה|צילום: חנושה (בת חן שמעיה), mako אוכל5מוציאים את האוויר מהבצק ומחלקים לכדורים של 125 גרם (יתקבלו 12-13 כדורים). נותנים להם לנוח 10 דקות. 6יוצרים במרכז כל כדור בצק חור ומרחיבים אותו לקבלת בייגל עגול (ראו בסרטון). 7טובלים כל בייגל בקערת המים ואז בקערת השומשום והמלח, ומעבירים לתבנית מרופדת נייר אפייה. מתפיחים על להכפלת נפח (כ-40 דקות). 8מחממים תנור ל-200 מעלות טורבו ואופים את הבייגלים עד השחמה, כ-17 דקות (משתנה בין תנור לתנור). מברישים מיד בשמן זית. לעוד מתכונים מטריפים של חנושה https://www.instagram.com/batchen_hanoosha בתיאבון! ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |
| https://eshkolot.co.il/ | http://casttime.com/ | http://www.bynetsoft.co.il/ | http://www.acum.org.il/ |