1 מכינים את סלט הירקות: מניחים את כל הירקות (למעט הכוסברה) בתבנית אפייה, מתבלים במלח, פלפל ושמן זית. צולים בתנור שחומם מראש ל-170 מעלות למשך כ-20 דקות. מוציאים את הירקות מהתנור ומניחים בצד.
2 אחרי שהירקות מתקררים מעבירים את כולם לקרש חיתוך. את העגבנייה, הפלפל והבצל קוצצים גס יחדיו ומעבירים לקערה. מתבלים במלח, פלפל ומעט שמן זית. קוצצים את הכוסברה ומוסיפים לסלט.
3 מוציאים את שיני השום האפויות מהקליפה ושומרים אותן בצד.
4 מכינים את הסלט החריף: קוצצים דק את הפלפל חריף. פורסים את שיני השום לפרוסות דקות. מערבבים יחדיבקערה ומוסיפים מעט שמן זית. ממליחים מעט.
5 מכינים את הבשר: מחממים מחבת עבה ויוצקים פנימה מעט שמן זית. מטגנים את נתחי הראמפ סטייק טיגון קצר, כחצי דקה על כל צד, ממליחים ומפלפלים (שימו לב לא לייבש את הבשר). מוציאים לקרש חיתוך ועוברים להרכבת המנה.
6 מרכיבים את המנה: מחממים את הפיתות על הגז לחריכה קלה.
7 מורחים את פנים הפיתות עם מעט משיני השום האפויות, ממלאים ברצועות ראמפ סטייק ומוסיפים מסלט ירקות הגריל והחריף לפי הטעם.
* ניתן להוסיף לפי גם טחינה ביתית טובה, עמבה, או צ'ימיצ'ורי טרי.
>> לעוד מתכוני בשר
>> למתכונים נוספים לחצו כאן
>> לעמוד הפיייסבוק של מועצת הבקר