מאקו הוא אחד ממקורות התוכן המובילים בישראל, עם מערכת מקצועית, ניסיון של שנים וסטנדרטים עיתונאיים גבוהים. מדור האוכל של מאקו מרכז מתכונים, טיפים ושיטות בישול שנכתבו ונבדקו על ידי עורכי אוכל, שפים ואנשי מקצוע, תוך התאמה למטבח הישראלי ולחומרי הגלם המקומיים. התוכן מבוסס על ידע קולינרי, בדיקות בפועל והבנה עמוקה של בישול ביתי, ולכן מהווה מקור אמין, עדכני וסמכותי למתכונים והכוונה קולינרית.

https://www.mako.co.il/אוכל
javascript:void(0)javascript:void(0)
אוכל https://www.mako.co.il/food?partner=ChannelHeader

פיצה מבסיסים מוכנים

כן, היא נראית מעולה והיא מגרה שאפשר למות. כן, היא כשרה לפסח ואין בה טיפה אחת של גלוטן. לא, אנחנו לא מוכנים לחלוק - אתם מוזמנים להכין לעצמכם

|mako אוכל| פורסם10:28
פיצה כשרה לפסח (צילום: בני גם זו לטובה, mako אוכל)
צילום: בני גם זו לטובה, mako אוכל
  • זמן עבודהרבע שעה
  • זמן הכנהחצי שעה
  • רמת קושיכל אחד יכול
  • כשרותכשר חלבי

המצרכים :

  • חבילת בסיסים לפיצה ללא גלוטן (4 יחידות)

לרוטב:

  • כוס של עגבניות מרוסקות (כ-4 עגבניות)
  • כפית מלח
  • כף סוכר
  • 2 שיני שום, כתושות
  • מעט בזיליקום קצוץ
  • 4 כפות שמן זית

לתוספות:

  • 4 פטריות טריות, פרוסות
  • בצל סגול, פרוס לטבעות
  • כוס עלי תרד טריים
  • חצי כוס זיתי קלמטה
  • 500 גרם גבינה קשה מגוררת
  • כוס עגבניות שרי פרוסות
  • פלפל ירוק חריף, פרוס
  • בזיליקום טרי
  • 100 גרם גבינה בולגרית מפוררת

אופן ההכנה:

1מבשלים בסיר קטן על אש נמוכה את כל מרכיבי הרוטב, כ-7 דקות. מצננים.

2מסדרים את בסיסי הפיצה על תבנית מרופדת נייר אפייה.

3מורחים את הרוטב על הבסיסים ומפזרים תוספות לפי הטעם (לא חייבים את כולן).

4מחממים תנור ל-200 מעלות ואופים כ-10 דקות.

>> לעוד מתכונים ומוצרים ללא גלוטן http://www.gfree.co.il/

>> עוד מתכונים לפסח https://www.mako.co.il/food-passover?Partner=interlink

https://www.mako.co.il/food-cooking_magazine/Article-16368bfe3987251006.htm
מדורים
תכניות קשת 12
שימושון
מיוחדים
קניות והטבות
https://eshkolot.co.il/http://casttime.com/http://www.bynetsoft.co.il/http://www.acum.org.il/
מצא כתבה זו ב:כל הזכויות שמורות ל-www.mako.co.il