1 קוצצים את הבצל ומטגנים כ-3 דקות בשמן זית.
2 מעבירים למיקסר את כל המרכיבים, כולל הבצל המטוגן ושמן הטיגון. לשים 8 דקות, עד לקבלת בצק מעט דביק אבל אחיד. מכסים את הקערה בניילון נצמד ומתפיחים שעה.
3 מחלקים את הבצק ל-15 חלקים, ומגלגלים בידיים מקומחות ללחמניות. מסדרים את הלחמניות על תבנית מרופדת בנייר אפייה או בתבנית שקעים, כמו בתמונה.
4 מתפיחים 20 דקות נוספות.
5 מורחים את הלחמניות במים, מכוונים את התנור ל-180 מעלות ומכניסים את הלחמניות לתנור הקר. אופים 20 דקות.
>> בשבוע שעבר הכנו ריבועי עוגת שמנת עם שקדים