1 מכינים את הבסיס ואופים: מערבלים במעבד מזון עם להב פלסטיק קמח, חמאה, מלח וסוכר לתערובת פירורית. מוסיפים ביצה ומערבלים.
2 מרדדים את הבצק על משטח מקומח קלות לעיגול בקוטר 30 ס"מ. מרפדים את תחתית ודפנות התבנית ומוציאים בצק עודף. דוקרים את הבסיס במזלג ומעבירים למקפיא ל-30 דקות.
3 מחממים תנור ל-175 מעלות.
4 אופים בתנור החם כ-20 דקות עד שהבסיס זהוב קלות. מצננים 10 דקות.
5 מגבירים את חום התנור ל-180מעלות.
6 מכינים את המלית ואופים: מחממים מחבת גדולה עם ציפוי מונע הידבקות על להבה בינונית-גבוהה. מוסיפים שמן זית, יין, סוכר ובצל ומביאים לרתיחה. מבשלים 8-6 דקות תוך כדי בחישה מדי פעם עד שהבצל מקורמל ולא נותרו נוזלים במחבת. מצננים 15 דקות.
7 טורפים בקערה גדולה ביצים ויוגורט. מוסיפים גבינת עיזים, עלי תימין ואת הבצל המקורמל, מתבלים במלח ופלפל ומערבבים. יוצקים על הבסיס ומשטחים.
8 אופים בתנור החם 35-30 דקות עד שהקיש זהוב ויציב.