המצרכים :
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-190 מעלות. 2 פורסים את הלחם לפרוסות בעובי של סנטימטר אחד וחותכים לקוביות (לא מוותרים על הקשה של הלחם, הוא מוסיף אקסטרה קראנץ'). מסדרים את קוביות הלחם על תבנית מרופדת נייר אפייה (או שתי תבניות, אם צריך). 3 מערבבים בקערה שמן זית ותבלינים יבשים. מלח חייב להיות, כל השאר לפי העדפותיכם, וכמובן שכדאי לערבב בין כמה. 4 יוצקים את השמן המתובל על קוביות הלחם ומערבבים כך שכולן יכוסו. משטחים אותן חזרה בתבנית. 5 צולים את הקרוטונים בתנור החם 10-12 דקות, עד להשחמה יפה. באמצע הדרך מערבבים אותם בתבנית, כדי שייאפו גם מהצד השני. 6 מצננים לחלוטין ושומרים בכלי אטום. לעמוד האינסטגרם של רותם ליברזון קרוטונים של רותם ליברזון | צילום: רותם ליברזון, mako אוכלבתיאבון! |