1 בקערה קטנה מערבבים שמרים ומעט מכמות המים, עד להמסתם.
2 בקערה גדולה יותר מערבבים את כל שאר החומרים מלבד המים, את המים מוסיפים בהדרגתיות תוך כדי ערבוב, עד לקבלת בצק אחיד.
3 לשים את הבצק עד שהופך לחלק. מתפיחים בקערה כשעה וחצי (עד הכפלת הנפח).
4 שוב לשים, ונותנים מנוחה של חצי שעה.
5 יוצרים כדורים ומתפיחים שוב כשלושת רבעי השעה.
6 מטגנים בשמן עמוק משני הצדדים עד שמזהיב. מצננים.
7 ממלאים בריבה האהובה עליכם. מפזרים מעל אבקת סוכר.