1 מחממים תנור ל-180 מעלות. 2. מחממים מעט שמן במחבת גדולה ומטגנים את כל הירקות 10 דקות מעל להבה בינונית. מתבלים במלח, פלפל ורוזמרין וממשיכים לאדות עוד כ-20 דקות על להבה בינונית, עד שרוב הנוזלים מתאדים. מערבבים מדי פעם. מעבירים לקערה ומקררים לטמפרטורת החדר. 3. מוסיפים את הבשר, הסולת והצימוקים לתערובת הירקות הפושרת, מערבבים היטב ומתקנים תיבול. 4. מרתיחים מים וחולטים את עלי הגפן במשך כדקה. מעבירים לקערה עם מים קרים ומסננים. 5. מרפדים תבנית מלבנית בעלי הגפן, כך שהעלים יגלשו מעבר לשולי התבנית. 6. ממלאים את התבנית המרופדת בתערובת הבשר והירקות. מכים קלות בתבנית על משטח העבודה כדי לשחרר בועות אוויר. מכסים את פני הבשר בעלים נוספים ומקפלים את שולי העלים הגולשים. 7. אופים במשך כשעה וממתינים 10 דקות לפני שהופכים את המאפה למגש או צלחת שטוחה.