להכנת בצק פאי: 1 מערבבים מלח וסוכר במים כדי שיתמוססו. 2. פורסים דק את החמאה ומוסיפים לקמח תוך כדי ציפוי כל פרוסה בנפרד בקמח למניעת הידבקות. 3. עורמים את פרוסות החמאה וחותכים לקוביות קטנות. 4. מעבדים את הקמח עם החמאה על משטח עבודה או במעבד מזון במשך 2 דקות, עד שנוצרים גושי בצק. 5. מוסיפים מים וממשיכים לעבד רק עד שמתגבש בצק. 6. עוטפים בניילון נצמד ומקררים כ-3 שעות.
להכנת אוזני המן: 1 מרדדים את בצק הפאי לעלה דקיק במיוחד (½2-1 מ”מ). קורצים עיגולים באמצעות מיקד בקוטר 7 ס”מ. 2. מורחים את הבצק בביצה טרופה. 3. מניחים מלית במרכז (אם המלית נוזלית מדי, מוסיפים מעט פירורי לחם). מקפלים לצורת אוזן ומברישים בביצה. 4. מחממים תנור ל-180 מעלות ואופים כ-14 דקות.
למלית דלעת: מקפיצים קוביות דלעת במחבת חמה עם חמאה, סוכר חום, מלח, פלפל וקינמון, עד שהדלעת מתרככת מעט ומצננים.
למלית ירקות אסיאתית:
מחממים ווק עם מעט שמן ומקפיצים בצל. מוסיפים גזר, כרוב, זוקיני, נבטים ושום וממשיכים להקפיץ כמה דקות. מתבלים בצ’ילי וסויה. אם הירקות מפרישים הרבה נוזלים, מסננים, מבשלים רק את הנוזלים לצמצום ומוסיפים לירקות.
למלית תפוחי אדמה: 1 מבשלים תפוחי אדמה עם הקליפה במים. מצננים. מקלפים וחותכים לקוביות בגודל 1 ס”מ. 2. מחממים מחבת עם שמן ומטגנים את הבצל עד הזהבה. מוסיפים לתפוחי האדמה. 3. מתבלים במלח ופלפל ומערבבים עם פטרוזיליה קצוצה.