1 מנפים את הקמח לקערת המיקסר ומערבבים עם המלח והסוכר.
2 יוצרים גומה ומוסיפים את החמאה המומסת, השמרים והביצים.
3 מתחילים בפעולת הלישה ומוסיפים את המים בהדרגה, עד לקבלת בצק לא יבש מדי.
4 מוסיפים את הגבינות (שומרים קצת מגבינת הקשקבל בצד), וממשיכים ללוש 5 דקות נוספות.
5 מכסים את הקערה בניילון נצמד, ומתפיחים שעתיים.
6 מחלקים את הבצק ל-20 ומגלגלים לכדורים. מניחים כל כדור בתבנית מאפינס משומנת, ומתפיחים עוד חצי שעה.
7 מברישים בביצה טרופה ומפזרים את יתרת גבינת הקשקבל מלמעלה.
8 אופים בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות כ-30 דקות, ואוכלים חם.
>> בתנור של אביבה