1 מבשלים את הבטטה במים עד שהיא מתרככת (אם מעדיפים, אפשר לאפות אותה בתנור). מועכים לפירה.
2 שמים בקערת המיקסר את החמאה, הקמח והמלח ומעבדים עם וו גיטרה עד שמתקבלים פירורים.
3 מוסיפים כוס מפירה הבטטה ומאחדים לכדור בצק. מעבירים למקרר לחצי שעה.
4 מחממים תנור ל-180 מעלות. מוציאים את הבצק מהמקרר, מרדדים ליריעה דקיקה וחותכים לריבועים או קורצים צורות עם חותכני עוגיות.
5 מפזרים מלמעלה קצח, מכניסים לתנור ואופים 8-10 דקות.
>> בשבוע שעבר ניצלנו את כל התותים העייפים שהיו לנו במקרר
>> סוף סוף - מסעדה כשרה ומעולה בצפון!