1 שמים את כל החומרים, אחרון את המלח, במעבד מזון עם להב פלדה. מעבדים עד לקבלת בצק אחיד. 2. מעבירים את הבצק למשטח עבודה מקומח ולשים בידיים 5 דקות. 3. מעבירים לקערה משומנת קלות להתפחה ומכסים במגבת בד. 4. מתפיחים עד להכפלת הנפח (כ-3/4 שעה בחדר חמים). 5. מוציאים את האוויר מהבצק התפוח בעזרת האגרופים. 6. מכסים שוב את הקערה ושוב נותנים לבצק לתפוח ולהכפיל את נפחו (כ-3/4 שעה בחדר חמים). 7. לאחר התפיחה השנייה קורצים שני כדורים מהבצק או יוצרים כדור אחד (תלוי איזה עובי בצק אתם אוהבים). 8. מרדדים בעזרת מערוך מקומח על משטח מקומח לקבלת שתי פיצות דקות או פוקצ'ה עבה אחת. 9. מעבירים את הבצק המרודד לתבנית אפייה מקומחת במעט קמח תירס. 10. מצפים את הבצק בעגבניות מרוסקות, עליהן קרעי מוצרלה, ועל הכל פרמז'ן מגורדת. 11. אופים בתנור מחומם למקסימום חומו, כ-30 דקות או עד שהבצק משחים והגבינות מעליו מבעבעות. 12. מוציאים מהתנור ומפזרים עשבי תיבול טריים. 13. מגישים חם.