1 משרים את הכוסמת הירוקה בהרבה מים ללילה.
2 מסננים, מעבירים למעבד מזון או בלנדר חזק עם 320 מ"ל מים ומרסקים לקבלת בלילה בגוון חלבי.
3 מעבירים לקערה, מוסיפים את שאר החומרים ומערבבים.
4 מחממים תנור ל-180 מעלות.
5 מרפדים שתי תבניות אינגליש קייק בניירות אפייה, יוצקים חצי מכמות הבלילה לכל תבנית ואופים שעה.
6 מוציאים את הכיכרות מהתבניות, מניחים על רשת וממשיכים לאפות עוד רבע שעה (כדי לייבש את החלק התחתון).
7 מוציאים מהתנור ומצננים לחלוטין.
* אם רוצים פרוסות גדולות – יוצקים את התערובת כולה לתבנית אחת ומוסיפים עוד 10 דקות לזמן האפייה.
* הלחם טעים במיוחד כשהוא קלוי בטוסטר.