1 מערבבים בקערה גדולה את כל המרכיבים היבשים.
2 מוסיפים בהדרגה את הביצים והשמן, ממשיכים ללוש ומוסיפים את המים לאט לאט – עד שמתקבל בצק רך ונעים. יכול להיות שלא תצטרכו את כל כמות המים, ברגע שהבצק רך מפסיקים להוסיף. לשים טוב טוב לפחות 10 דקות, כדי להפעיל את השמרים.
3 מתפיחים עד להכפלת הנפח. הדרך הכי טובה: לכסות את הקערה בשקית אשפה גדולה ואותה לכסות בשמיכת צמר חמימה. זה ייקח בין 30 ל-45 דקות.
4 לשים שוב את הבצק בחוזקה, ומתפיחים עוד שעה וחצי – שוב, עם השקית והשמיכה. בזמן הזה הוא אמור ממש לגלוש מהכלי.
5 מחממים תנור ל-220 מעלות.
6 קורצים כדורים בגודל של כדור טניס, וטומנים במרכז כל כדור זוג קוביות שוקולד.
7 טורפים בקערה קטנה את הביצה עם הנס קפה, מורחים על הכדורים ובוזקים סוכר חום ושומשום. מסדרים בתבנית עם ניר אפייה.
8 אופים 25-35 דקות. לא להיבהל מההשחמה המהירה של הלחמנייה – זה בגלל הציפוי. האינדיקציה לכך שהלחמנייה מוכנה היא התחתית שלה, שצריכה להיות אפויה יפה.
9 אוכלים טרי.