1 קוצצים את הבצל דק, שוטפים את עלי המנגולד וקוצצים גם אותם.
2 מחממים כף שמן במחבת טפלון בינונית, ומטגנים את הבצל חמש דקות.
3 מוסיפים את המנגולד ומאדים עד שנפחו מצטמצם, בערך ארבע דקות.
4 בינתיים שוברים את הביצים לקערה וטורפים יחד עם קמח התירס והמלח. מחממים תנור על גריל ל-200 מעלות.
5 מעבירים את תערובת המנגולד והבצל לקערה עם שאר המרכיבים – בגלל שהתערובת חמה וכדי לא לבשל את הביצים תוך כדי הערבוב, מעבירים בכל פעם כף אחת מהמחבת לקערה.
6 מוסיפים מעט שמן למחבת, מעבירים לתוכה את התערובת. משטחים בתוך המחבת, מכסים ומנמיכים את האש. מבשלים כ-5 דקות עד שהתערובת מתייצבת ושולי הפשטידה זהובים.
7 מכניסים לתנור ל-5 דקות עד שמזהיב. ניתן להוסיף שקדים פרוסים בשלב הזה.
8 מגישים חם, מומלץ עם מעט שמנת חמוצה.