1 קורצים מפרוסות החלה עיגולים בעזרת כוס.
2 מרסקים את הקורנפלקס (אני השתמשתי בפיטנס שקדים ודבש) גס עם פטיש שניצלים ושמים בצלחת עמוקה.
3 מערבבים בצלחת אחרת את הביצה, החלב, הקינמון והסוכר.
4 טובלים את עיגולי החלה משני הצדדים בתערובת הביצה, מעבירים לצלחת הקורנפלקס ומהדקים היטב (שציפוי הקורנפלקס ייתפס).
5 מטגנים בשמן לא עמוק על להבה בינונית עד הזהבה, ומוציאים לנייר סופג.
6 אפשר להגיש עם פרוסות של פירות העונה, מרק פירות או סלט פירות.