1 מערבבים בקערה את כל חומרי המלית עד לאיחוד.
2 מחממים תנור ל-200 מעלות ומרפדים תבנית תנור בנייר אפייה.
3 מרדדים מעט את בצק העלים על משטח מקומח היטב. אם צריך, מקמחים את הבצק גם מלמעלה.
4 מחלקים את הבצק ל-14 ריבועים בעזרת סכין או גלגלת פיצה.
5 מניחים כף גדושה מהמלית במרכז כל ריבוע בצק. מברישים את השוליים בביצה טרופה עם מעט מים וסוגרים לצורת משולש. מהדקים את שולי המשולש היטב בעזרת מזלג, ומעבירים לתבנית.
בורקס גבינה של קרן אגם | צילום:
נופר צור, mako אוכל
>> לבלוג של קרן אגם
>> לסדנאות של קרן אגם
6 מברישים את כל המשולשים בביצה טרופה ומפזרים שומשום בנדיבות.
7 אופים 20-25 דקות, עד להשחמה יפה. מגישים חם חם.