1 מערבבים את כל מרכיבי הבצק יחד לבצק רך ונעים, מקררים 20 דקות לפני הרידוד (אפשר ורצוי להחליף לבצק פילו). 2. פורסים את הכרישה דק דק, מניחים את החמאה בסיר ומחממים. מוסיפים לסיר את הכרישה וטימין קצוץ, מאדים על להבה נמוכה כ- 10 דקות עד להתרככות. 3. מוסיפים את השמנת ומסמיכים על האש ,עד שנוצרת מלית סביכה. מסירים מהאש, מקררים מעט ומתבלים במלח ופלפל. מוסיפים גבינה ואגוזים ומערבבים. 4. הכנת הסלקים: מניחים בסיר קטן את הסוכר ומקרמלים מעט עד שמזהיב. 5. מוסיפים פלחי סלק מבושל ומערבבים. מוסיפים את הנוזלים ומתבלים במלח ופלפל שחור גרוס. מבשלים כ- 10 דקות יחד. 6. הרכבת המאפה: מרדדים את הבצק לעלה דק בעובי ½ ס"מ. מניחים בתבנית של טארט אישי בקוטר של 10 ס"מ. 7. ממלאים במלוי ו"סוגרים" את הבצק על המילוי. מורחים בביצה. 8. אופים בתנור מחומם מראש ל 170 מעלות עד שהמאפה מזהיב כ- 10 דקות.