1 לשים את חומרי הבצק במיקסר במשך 7-8 דקות, עד שמתקבל בצק יחסית רך אבל גמיש ונעים. אם צריך מוסיפים עוד מים. מניחים להתפחה עד הכפלת הנפח.
2 מטגנים את בצל עד הזהבה, מוסיפים את הבשר הטחון וממשיכים לטגן עד שהוא משנה את הצבע. מוסיפים עגבניות, צנוברים ותבלינים ומצננים. בינתיים מחממים תנור ל-200 מעלות.
3 מחלקים את הבצק ל-3 חלקים ומעצבים לעיגולים או אליפסות. אופים 10 דקות. מוציאים מהתנור, מניחים את המלית ומחזירים לתנור לעוד 10 דקות.
4 מגישים עם טחינה.