1 חולטים את התרד: מרתיחים מים בסיר ומכניסים את התרד ל-3 דקות. מוציאים, ומעבירים למי קרח לחצי דקה. סוחטים וחותכים לחתיכות בינוניות. למשתמשים בתרד קפוא של סנפרוסט: מפשירים, מסננים וסוחטים.
2 ממיסים את החמאה בסיר על אש נמוכה, ומחממים תנור ל-200 מעלות.
3 מכינים את התערובת: מכניסים לקערה את התרד, שופכים פנימה את החמאה, הביצים, הקמח, השמנת, המלח, הפלפל והפרמזן (לא כולה. משאירים שלוש כפות בצד). מערבבים לעיסה ומעבירים לתבנית שטוחה. מפזרים מלמעלה את שארית הפרמזן וגם שומשום ו/או קצח, לחובבים.
4 מכניסים לתנור ל-20 דקות. בודקים אם החלק העליון הזהיב, ואם לא – אופים 5 דקות נוספות.