להכנת דייסת הקוואקר: מכניסים את כל החומרים לסיר. מביאים לרתיחה תוך כדי ערבוב עד לקבלת דייסה סמיכה. מכבים את האש ומצננים.
להכנת הבצק: 1 יוצקים את המים לקערת הלישה, ומפוררים לתוכם את השמרים 2. . מוסיפים לפי הסדר: קמח, יוגורט, דבש, מלח, שמן ודייסת קוואקר. 3. בעזרת וו הלישה שמים במהירות נמוכה, כשתי דקות עד לאיחוד החומרים. 4. מגבירים למהירות בינונית ולשים עוד 6 דקות לקבלת בצק גמיש ורך. 5. מוסיפים את החמוציות ושמים כשתי דקות עד שהן נבלעות בבצק. 6. מוציאים את הבצק ומניחים על שולחן עבודה מקומח קלות. ממשיכים ללוש דקה ביד ומגלגלים לכדור. 7. מניחים את כדור הבצק בתוך קערה מקומחת קלות, מכסים ומתפיחים 20 דקות, עד שהבצק כמעט מכפיל את נפחו. 8. משטחים את הבצק ומקפלים למעטפה ע"י קיפול ארבעת הצדדים לאמצע. 9. הופכים את הבצק ומניחים בקערה כשהתפר פונה כלפי מטה. 10. מכסים ומתפיחים כ-15 דקות נוספות. 11. מחלקים את הבצק ל-3 חלקים שווים, מגלגלים כל חלק לכדור, מניחים על משטח מקומח, מכסים ומתפיחים עוד 5 דקות. 12. מועכים כל כדור בצק לעיגול בעובי 3 ס"מ ומגלגלים לכיכרות מוארכות ומהודקות. מורחים עם מעט מים ומצפים אותם מכל הכיוונים בשיבולת שועל. 13. מניחים את הכיכרות בתבניות אינגליש קייק משומנות. מכסים ומתפיחים כ-60 דקות או עד שהבצק כמעט והכפיל את נפחו. 14. כ-15 דקות לפני תום ההתפחה מחממים את התנור ל-220 מעלות. 15. מכניסים את התבניות לתנור שחומם מראש ואופים 10 דקות. 16. מנמיכים את הטמפרטורה ל-200 מעלות ואופים עוד 25 דקות, לקבלת גוון זהוב. מוציאים את הלחמים מהתבניות ומחזירים אותם לתנור, אופים 3 דקות נוספות. מוציאים מהתנור ומצננים על רשת.