המצרכים (12 מנות):לבצק הלחמעג'ון:
למלית הבשר:
אופן ההכנה:1 מכינים את הבצק: לשים את כל המרכיבים 10 דקות במיקסר. מכסים ומעבירים להתפחה במקום חמים לשעה וחצי, עד הכפלת הנפח. 2 מוציאים את האוויר מהבצק באגרופים ולשים ביד 3 דקות נוספות. 3 מחלקים את הבצק לכדורים לפי מספר המנות שרוצים - הכמות מתאימה לכ-12 מנות. מרדדים לעיגולים בעובי של כחצי ס"מ ומעבירים לתבניות מרופדות נייר אפייה. מתפיחים 15 דקות. 4 תערובת הבשר: מערבבים היטב את כל המרכיבים ויוצרים קציצות שטוחות, כמספר כדורי הבצק. מניחים את הקציצות על עיגולי הבצק כך שיישארו שוליים נקיים. 5 מחממים תנור ל-180 מעלות ואופים בנגלות, בכל פעם רבע שעה או עד שהבצק שחום בצדדים והבשר מוכן. לחמעג'ון של רותם ליברזון | צילום: רותם ליברזון, mako אוכל>> לעמוד האינסטגרם של רותם ליברזון בתיאבון. |