1 מתחילים עם המלית: מחממים את השמן במחבת ומוסיפים את הבצל. מאדים עד שנהיה שקוף. מוסיפים את הפטריות ומערבבים.
2 נותנים לפטריות והבצל להתבשל ומורידים מהאש רק כשהפטריות משנות צבע ומתכווצות והתערובת כולה רכה.
3 מערבבים יחד את מרכיבי המלית ונותנים לתערובת לנוח קלות, כדי שתתגבש.
4 בינתיים מכינים את הבצק: מכניסים לקערת המיקסר את המלח והחמאה ומערבלים. מוסיפים את הביצה וממשיכים לערבל. מוסיפים את הקמח בהדרגה ומערבלים עד שנוצר בצק אחיד. אם הבצק מתפורר, מוסיפים מעט מים ומערבלים.
5 מכסים את הבצק בניילון נצמד ומניחים לשעה במקרר.
6 מחממים תנור ל-180 מעלות.
7 מפזרים מלח על משטח העבודה ומרדדים את הבצק לעובי חצי ס"מ. חותכים לשניים: חלק אחד ישמש כבסיס והחלק השני ככיסוי.
8 מניחים בעדינות שכבה של בצק בתבנית ומצמידים לדפנות. מכניסים לתנור לעשר דקות, מוצאים ומקררים.
9 מפזרים את התערובת בצורה שווה בתבנית, ועליה מניחים את שכבת הבצק השנייה. מחוררים אותה לאורכה במזלג.
10 מפזרים קצח או שומשום לפי הטעם ואופים חצי שעה עד 40 דקות, עד הזהבה.
>> עוד מתכונים של טעימא