המצרכים (6 מנות):
אופן ההכנה:1 מרתיחים מים בקומקום, ובמקביל מחממים תנור ל-230 מעלות על טורבו. 2 בינתיים קוצצים את הברוקולי לפיסות קטנטנות. 3 מוזגים את המים הרותחים על הברוקולי וממתינים דקה. 4 קוצצים את הטופו והבצל לקוביות קטנות. מסננים את הברוקולי בזהירות, מעבירים לקערה ומוסיפים את הטופו. 5 שוברים את הביצים לתוך התערובת ומוסיפים שתי כפות קמח. ממליחים ומפלפלים ואם יש צורך מוסיפים כף קמח נוספת. 6 מרפדים תבנית קטנה ושטוחה בנייר אפייה, שופכים פנימה את התערובת ואופים רבע שעה (אפשר לפזר מלמעלה פרמזן מגוררת, אם יש). 7 מוציאים את מהתנור ופורסים לריבועים. >> הנה עוד פשטידת ברוקולי מעולה |