רוטב העגבניות: 1 קוצצים את העגבניות, ומערבבים עם שאר המרכיבים. 2. מביאים לרתיחה בסיר, ומצננים.
הבצק: 1 לשים את כל החומרים ונותנים מנוחה של כחצי שעה. 2. מחממים תנור ל-220 מעלות. 3. מחלקים לשלושה כדורים, מקמחים משטח עבודה ו"פותחים" בידיים כל כדור לגודל התבנית. 4. מורחים רוטב עגבניות, מפזרים את הגבינות ומקשטים עם זיתים, עגבניות ואנשובי. 5. אופים 10–8 דקות, ומגישים מיד.
* הפיצה תוצג, יחד עם עוד לחמים, באירוע הקולינרי השנתי של מלונות אפריקה ישראל ומכללת הולידיי אין בטבריה ב-226.2010.