1 מערבבים את חומרי הבצק במיקסר עם וו לישה, עד קבלת בצק אחיד. מעבירים למקרר לשעתיים. 2. מרדדים חצי מהבצק, מרפדים תבנית ומחזירים למקרר ל-20 דקות. 3. מחממים תנור ל-190 מעלות. 4. אופים את הבצק 5 דקות – הוא לא צריך להיות מוכן עדיין – ומכינים את המילוי. מערבבים בקערה את כל הירקות ומתבלים במלח, פלפל, שמן זית ושום. אופים בחום של 180 מעלות עד שהם מתרככים. 5. בקערה נפרדת טורפים יחד את הביצים, השמנת והמוצרלה. מאחדים את הירקות והבלילה ומעבירים לבצק החצי אפוי. 6. מרדדים את החצי השני של הבצק, ועוטפים את הפאי כמו מכסה. יוצרים שני חורים (שיהיה מקום לאוויר לצאת), מורחים בביצה ואופים ב-180 מעלות עד הזהבה.