המצרכים (2 מנות):
אופן ההכנה:1 מחממים מחבת בקוטר המתאים לטורטייה. 2 מברישים טורטייה אחת בשמן קנולה רק מצד אחד. 3 מעבירים את הטורטייה למחבת כשהצד שהוברש בשמן פונה למטה (יש להקפיד להכין את הטורטיות על להבה בינונית, ולהתאים את גובה האש כך שהטורטייה תזהיב אך לא תישרף). 4 מורחים כף רוטב עגבניות על חלקה העליון של הטורטייה, מתבלים באורגנו ומפזרים את גבינת המוצרלה. מוסיפים גרגירי תירס וזיתים. כשהטורטייה מזהיבה מניחים עליה טורטייה נוספת. הופכים בזהירות את סנדוויץ' הטורטייה על המחבת, ואחרי כדקה מסירים מהאש. 5 מעבירים לצלחת הגשה ומחלקים למשולשים בעזרת גלגלת פיצה. ממשיכים כך עם כל שאר הטורטיות. |