גוזלמה פשוט ומטריףנכון, יש פה שמרים. נכון, צריך לשריין שעה להתפחה של הבצק. אבל בואו, מדובר במחיר זערורי לשלם עבור ארוחת הערב הכי טעימה בעולם, לא? מבחינתנו מעכשיו ועד סוף החיים - כל ערב גוזלמהיעל קצבhttps://www.mako.co.il/food-chefs/Editor-ec21cee0defbc21004.htm|mako אוכל| פורסם16/02/2506:28 |
המצרכים :לבצק (6 יחידות)
למילוי:
להגשה:
אופן ההכנה:1לשים את מרכיבי הבצק במיקסר עד לקבלת בצק רך וגמיש, כ-3 דקות. 2עוטפים את הקערה בניילון נצמד ומניחים לבצק לתפוח במשך שעה. 3מערבבים בקערה את מצרכי המילוי. 4מחלקים את הבצק ל-6 כדורים. 5מרדדים כדור בצק בין שני ניירות אפייה דק ככל האפשר. 6מניחים מהמלית במרכז ומקפלים לצורת מלבן (ראו בסרטון). מרדדים את המלבן מעט, לעובי של כס"מ וחצי. 7חוזרים על כך עם כל יחידות הבצק. 8מחממים מחבת ומניחים את הבצק. קולים 2 דקות או עד השחמה יפה, הופכים וקולים עוד 2 דקות מהצד השני. לעוד מתכונים מעוליםממליצים לגלול באינסטגרם של יעל קצב https://www.instagram.com/yaelkazav/ או בטיקטוק https://www.tiktok.com/@yaelkazav2המהמם שלה גוזלמה|צילום: יעל קצב, mako אוכל** מומלץ לטבול בשמנת חמוצה עם סומאק. ![]() |
| מדורים |
| תכניות קשת 12 |
| שימושון |
| מיוחדים |
| קניות והטבות |
| https://eshkolot.co.il/ | http://casttime.com/ | http://www.bynetsoft.co.il/ | http://www.acum.org.il/ |