המצרכים (6 מנות):
אופן ההכנה:1 מחממים תנור לחום בינוני. משמנים בתרסיס שמן תבנית בינונית, מלבנית חסינת חום. 2 במחבת גדולה מחממים את השמן ומאדים את הפראסה והבצלים (ללא החלק הירוק) כ- 5 דקות או עד להזהבה. מוסיפים את הפטריות, ואם צריך – מעט מים, ומאדים כ- 5 דקות. מניחים להצטנן. 3 בקערה מערבבים את הביצים עם הגבינות, היוגורט והתבלינים. 4 מסדרים את עלי הפילו על תחתית כלי האפייה. מניחים עלה, מרססים בתרסיס שמן וחוזרים על הפעולה גם עם שני העלים הנותרים. 5 מפזרים על עלי הפילו את תערובת הבצלים באופן שווה ומעליהם מפזרים את הבצל הירוק. 6 יוצקים בזהירות את תערובת הגבינות באופן שווה מעל הירקות. 7 מפזרים מלמעלה את הפרמז'ן המגוררת ואופים כ- 45 דקות או עד שהפשטידה משחימה. >> עוד מתכון טוב לפשטידת פטריות |