1 בקערה גדולה מערבבים את התירס עם הביצים. 2. לאחר שכל גרגירי התירס מכוסים ביצים (מה שיזרז הפשרה, בהנחה שהם עוד קפואים), מוסיפים את הקמח וטורפים בזריזות עד שלא נשארים גושים. מתבלים. 3. מחממים מחבת בינונית עם שמן. ככל שהמחבת גדולה יותר הפשטידה שטוחה יותר ומרשימה פחות, וזמן הבישול מתקצר. 4. מוודאים שכל המחבת מכוסה שמן (הטו את המחבת ימינה ושמאלה, כך התירס לא יידבק לדפנות) ומוסיפים את התערובת. מכוונים את הלהבה לאש בינונית/קטנה ומכסים את המחבת בנייר אלומיניום. 5. לאחר שבע דקות מסירים את נייר האלומיניום ובודקים שהביצים התבשלו. פורסים את הפשטידה לחצאים או רבעים בעזרת מרית, והופכים. אם רוצים לשמור על מראה הפשטידה השלמה ניתן להפוך את המחבת אל מחבת שנייה עם מעט שמן (בזהירות!). 6. לאחר שבע דקות נוספות מכבים את הלהבה ומגישים.