1 מערבבים את כל החומרים בקערה. מתקבלת בלילה די דלילה הדומה למרק לבן עם גרעינים - אל דאגה, זה אמור להיראות ככה.
2 מרפדים 2 תבניות גדולות בנייר אפייה, ומורחים את בלילת הקרקרים באופן שווה על שתי התבניות.
3 אופים בתנור שחומם מראש ל-170 מעלות, ל-15 דקות, מוציאים מהתנור ומיד חותכים לרבועים. חשוב לעשות הפעולה הזאת במהירות, כי יותר מאוחר לא יהיה אפשרי לחתוך את הקרקרים. אני משתמשת בגלגלת של פיצה, אבל כמובן שאפשר גם לחתוך את הקרקרים עם סכין לא משוננת.
4 מחזירים לתנור לעוד 45 דקות. למי שאוהב את הקרקרים ממש פריכים, אפשר לאפות אותם גם 55 דקות.
הכנתם? ספרו לנו איך יצא!