פשטידת פטריות ובצל בלי קמחהאם פשטידה יכולה לצאת מעולה גם בלי קמח שייצב אותה כיחידה אחת? התשובה היא כן, חד משמעית. והמתכון הזה הוא ההוכחה
צילום: לידור רז כהן, דיאטת 17 הימים
|
המצרכים (6 מנות):
אופן ההכנה:1 מחממים תנור ל-180 מעלות. 2 מטגנים את הבצל והפטריות. 3 מערבבים את הבצל והפטריות המטוגנים עם הגבינות הלבנות, הביצים, אבקת האפייה ומחצית מכמות הגבינה הצהובה. 4 מרססים תבנית מלבנית מרובעת בשמן ומעבירים את הבלילה. 5 מפזרים את יתרת הגבינה הצהובה המגוררת ואופים כחצי שעה. לקבוצת הפייסבוק דיאטת 17 הימים עם לידור רז כהן |