1 מערבבים את כל חומרי הבצק לפי הסדר בקערה ולשים היטב כ-7 דקות עד ליצירת בצק אחיד ורך. 2. מכסים בנילון נצמד ומתפיחים כשעה עד שהבצק מכפיל את נפחו. 3. אחרי שהבצק תפח לשים אותו מעט ומרדדים בעזרת מערוך ליצירת מלבן גדול בעובי של ס"מ בערך. 4. מורחים את החמאה על הבצק המרודד. 5. בקערה מערבבים סוכר וקינמון ומפזרים באופן אחיד מעל הבצק המרודד עם החמאה. 6. את הבצק חותכים לכ-10 רצועות ומגלגלים לשושנים. את השושנים מניחים בתבנית מרופדת בנייר אפייה עם מרווחים של 1-2 ס"מ אחד מהשני. 7. מכסים את התבנית בניילון נצמד ומתפיחים לעוד כחצי שעה. 8. אופים את בחום של 180 מעלות 30-40 דקות עד שהסינבונים מקבלים צבע מעט שחום. 9. מערבבים היטב את כל חומרי הרוטב ושופכים מעט על השושנים כשהן עדיין חמות. לקישוט ניתן לפזר מעט אגוזים.